Un Aquos 3D LED mai mic de la Sharp, pentru cei care n-au loc de unul de 90”


sharp-le657

Sharp a creat o alternativa pentru cei care viseaza la un ecran urias in sufragerie, iar ecranul 90 de inci se dovedeste a fi prea mare. Gama de televizoare Sharp a fost extinsa recent pentru a include noul televizor Aquos 3D LED cu un ecran de 80 de inci.

 

O multitudine de caracteristici, impreuna cu calitatea imaginii noului televizor Sharp transforma vizionarea filmelor favorite intr-o experienta atat de placuta, incat iti vine sa-l iei in brate. Totusi, acest lucru ar putea fi cam dificil, de vreme ce modelul LE657 este mai mare decat ati putea cuprinde cu bratele. Cu o latime de 186 cm si inaltime de 111 cm, ofera utilizatorilor sai senzatia de „cinema de acasa”.

Un procesor dual-core si o gama larga de tunere (HDTV MPEG4 – DVB-S / S2 / C / T / T2) permit utilizatorilor sa se bucure de cea mai buna calitate a televiziunii analogice, prin satelit, si a celei digitale. Mai mult, standardul T2 este de asemenea disponibil, functional pana acum numai in anumite țari europene. Prin urmare, chiar si in cazul schimbarii formei semnalului transmis in viitor, detinatorii televizoarelor Aquos nu vor trebui sa caute solutii alternative.

Aquos LC-80LE657 foloseste o tehnologie avansata de procesare a imaginii dezvoltata de Sharp, precum Active Motion 200 sau lumina de fundal LED, impreuna cu un panou X-GEN, fabricate intr-un depozit de top pentru LCD-uri din Sakai, Japonia. Ca rezultat, indiferent daca alegeți 2D sau 3D, calitatea imaginii si a culorilor va vor impresiona.

Noul televizor LED Aquos de 80 de inci dispune de functia de inregistrare PVR si de pauza in timp real in memoria USB. Modelul 80LE657 este echipat, de asemenea,  cu un media player (prin USB) si cu portalul de Internet AQUOS NET+ care permite utilizatorilor sa foloseasca nu numai propriile fisiere, ci  si resurse de pe Internet. Cel mai nou televizor Sharp permite utilizatorilor, de asemenea, sa navigheze pe website-uri de socializare precum Facebook sau Twitter. Utilizarea acestui „gigant” este simpla si convenabila: cu un smartphone. Vizionarea filmelor pe dispozitive mobile este, de asemenea, posibila.

Sharp 80LE657 este mai mult decat un televizor: este un ecran de o marime impresionanta cu ajutorul caruia puteti viziona fisiere video si foto, puteti asculta muzica, juca diferite jocuri, si naviga pe Internet. Atunci cand nu il folositi pentru niciunul dintre aceste scopuri, puteti porni modul de fundal, schimbandu-va televizorul intr-un tablou virtual semnat Claude Monet sau Jean-François Millet – ori, pur si simplu, intr-o fotografie de familie. Alegerea este a dumneavoastra.

Clasificat cu cea mai inalta clasa de eficienta energetica: A++, Aquos 3D LED LE657 este si un model ecologic, fiind. Noul ecran Sharp este echipat cu un panou X-GEN pentru a asigura uzul eficient al luminii de fundal LED. Se stinge singur atunci cand nu este utilizat, si astfel, avand in vedere marimea sa, consumul este foarte scazut: aproximativ 130 W.

Caracteristici principale ale modelului LC-80LE657E:

  • MARIMEA ECRANULUI DE 80 DE INCI (203 CM)
  • PANOU FULL HD X-GEN (1920 X 1080 X 3)
  • TUNER HD (DVB-T/T2 / DVB-C / DVB-S/S2), MPEG2 / MPEG4 H.264
  • TELEVIZOR LCD CU LUMINA DE FUNDAL FULL LED
  • FUNCTIE ACTIVE MOTION 200‪
  • ACCES LA INTERNET PRIN SERVICIUL AQUOS NET+
  • ‪PLAYER MULTIMEDIA (PRIN RETEA DLNA SAU MEMORIE USB)
  • FUNCTIA USB TIMESHIFT + SI PVR CU PROGRAMARE USOARA SI ACCES LA MATERIALELE INREGISTRATE

Pret aproximativ in RO – 19.900 de RON

Bucuresti, 23 septembrie, 2013 – Sharp Electronics Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.