Logitech prezinta in premiera in Romania mouse-ul de gaming G602 la Dreamhack


Logitech_G602_1

Primii vizitatori ai standului Logitech din cadrul Dreamhack vor primi vouchere de 30% reducere la produsele companiei de pe PC Garage

Logitech va prezenta pentru prima oara in Romania mouse-ul de gaming G602, cel mai performant din portofoliul companiei. Romania este printre primele tari in care mouse-ul va fi prezentat oficial, dupa premiera de la IFA 2013, in urma cu o saptamana. Modelul va putea fi vazut weekend-ul acesta la Dreamhack, unul dintre cele mai importante evenimente globale dedicate gamerilor, care va avea loc la Sala Polivalenta.

 

Surprize si premii pentru gameri la standul Logitech din cadrul Dreamhack

Pentru a rasplati pasionatii de gaming, tot la standul Logitech din cadrul evenimentului, compania va oferi primilor vizitatori vouchere de reducere de 30% la produsele sale, disponibile in magazinul online PC Garage.Logitech_G602_3

De asemenea, vizitand standul companiei, participantii vor putea face cunostinta cu membrii echipei NextPlease! Gaming, care vor oferi sfaturi profesioniste pentru gaming la cel mai inalt nivel. Cei mai curajosi dintre vizitatori se vor putea intrece in partide de joc pe durata intregului weekend, pentru a castiga produse Logitech din Seria G.

 

G602 – mouse-ul care promite sa revolutioneze experienta de gaming

Vedeta de la standul Logitech, mouse-ul G602, face parte din Seria G, destinata gamerilor profestionisti. Mouse-ul wireless ofera o autonomie fara precedent, tehnologii avansate ce cresc acuratetea senzorului, precum si o rezistenta sporita pentru conditiile de utilizare din timpul partidelor de joc.

G602 promite sa schimbe fata gaming-ului competitiv, prin functionalitatile unice integrate in noul model. Mouse-ul ofera un avantaj semnificativ prin durata de viata a bateriei, extinsa de pana la 8 ori fata de modelele de gaming obisnuite: de 250 de ore in modul Performance (gaming) si de peste 1400 de ore in modul Endurance (normal), pentru partide de joc fara intreruperi.

Logitech_G602_2Noul mouse din Seria G elimina complet lag-ul prin intermediul unei conexiuni wireless de 2,4 GHz, cu o rata de raport de 2 milisecunde. G602 foloseste un nanoreceiver USB dedicat, pentru a beneficia de intreaga latime de banda oferita de acesta.

Conceput pentru a face fata agresiunilor din timpul unei sesiuni de gaming, G602 integreaza switch-uri mecanice evaluate la o durata de viata de 20 milioane de click-uri. Pentru ca precizia este un element cheie, mouse-ul este echipat cu tehnologia exclusiva Delta Zero, ce creste acuratetea senzorului de 2500 DPI.

Fiecare gamer are un stil de joc unic; de aceea, Logitech G602 include 11 butoane programabile, pentru a raspunde rapid comenzilor care, in mod obisnuit, ar trebui accesate prin intermediul unui meniu. Butoanele pot fi setate cu ajutorul pachetului Logitech Gaming Software.

Bucuresti, 12 septembrie 2013Logitech Romania

One response to “Logitech prezinta in premiera in Romania mouse-ul de gaming G602 la Dreamhack

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.