La Firefox OS App Day (video)


IMG_7899            Azi, concomitent cu alte orase din lume (in jur de 30), a fost organizat Firefox OS App Day la The HUB Bucharest. Cum v-am informat acum cateva zile Mozilla pregateste un nou sistem de operare bazat pe HTML5, Firefox OS, si azi s-au strans in jur de 90 de Web developer-i si curiosi in locatia bine aleasa.

Cei prezenti au fost instruiti cum sa acceseze API-uri Web mobile si cum sa utilizeze simulatorul sistemului de operare Firefox OS in cadrul browser-ului pentru a vizualiza si testa aplicatiile mobile proprii.

Lideri din domeniul tehnologiei de la Mozilla au prezentat noile tehnologii construite pentru a extinde si suporta noua platforma. Ce se asteapta de la developer-ii interesati? Aplicatii, multe, diverese.

IMG_7942Am avut ocazia sa testez un pic si un device care este pre developer edition, era deja folosibil, vor urma cele despre care am relatat aici, si pana la sfarsitul anului si versiunile comerciale, care dupa cum ne-a informat Stefania Ioana Chiorean – Mozilla Representative Romania, vor fi sub 100 de euro chiar si fara subventia unui operator.

Pe final aveti cateva poze in galerie si puteti urmari un scurt interviu video cu Stefania Ioana Chiorean – Mozilla Representative, Romania despre evenimentul de azi si despre ce ne asteapta in viitor.

One response to “La Firefox OS App Day (video)

  1. Pingback: Firefox OS App Days – TCC ONLINE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.