Canalele HD care conteaza, la preturi incepand de la 39 lei/luna la ROMTELECOM


WP_20130903_015

Incepand din aceasta saptamana, Romtelecom le ofera noilor sai clienti cele mai relevante canale premium HD de sport, filme si documentare la preturi incepand de la 39 lei pe luna, TVA inclus (50 lei pe luna cu TVA dupa primele 3 luni).

Astfel, pentru abonamentele TV Extra si TV Maxim, achizitionate individual sau in patru variante de pachete, sunt incluse canalele HBO HD, Dolce Sport HD, precum si National Geographic HD, Nat Geo Wild HD si Viasat HD, pe langa canalele HD incluse deja in grilele TV ale Romtelecom. Clientii noi care opteaza pentru serviciul de televiziune prin Internet (IPTV) pot urmari si Eurosport HD si Eurosport 2 HD.

Ovidiu Ghiman

Cel mai avantajos pachet cu televiziune, internet si telefonie include TV Extra, Net Play cu viteze pana la 50 Mbps si Voce Nelimitat 100, la tariful de 73 lei/luna cu TVA inclus, in primele 3 luni, pentru restul perioadei contractuale valoarea lunara fiind de 84 lei/luna cu TVA.

Oferta se adreseaza clientilor care pun accentul in egala masura atat pe calitatea imaginii, cat și a continutului. Plecand de la acest concept, am avut in vedere cele mai relevante canale HD, printre care se numara HBO HD, cu super-productii internationale, si Dolce Sport HD, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive interne si internationale,” a declarat Ovidiu Ghiman (foto), Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Romtelecom.

Alaturi de canalul de filme premium HBO HD, clientii noi pot urmari si canalele HBO si HBO Comedy, disponibile pe intreaga perioada contractuala de 24 de luni.

Pe Dolce Sport HD, iubitorii sportului pot urmari cele mai importante competitii fotbalistice la nivel european si national: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Campionatele Italiei si Frantei, Liga 1, dar si competitii transmise in exclusivitate, precum tenisul din Davis Cup, Fed Cup, WTA Premier Events sau ATP 500 Series, cele mai puternice campionate de handbal – Bundesliga, Liga Asobal si Campionatul Mondial de Handbal Feminin.

Clientii existenti, care beneficiaza deja de extra-optiunea care include canalele HBO si HBO Comedy, vor primi gratuit si canalul HBO HD pe toata perioada in care pastreaza activa aceasta optiune.

Canalele HD pot fi vizionate cu ajutorul unui decodor HD, disponibil spre inchiriere la tariful de 12 lei/luna.

One response to “Canalele HD care conteaza, la preturi incepand de la 39 lei/luna la ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.