Monitoare tactile, conectivitate wireless si functii pentru gameri, cu astea vine Philips la IFA 2013


Philips Touch display_1

 

La IFA 2013, performanta de top se imbina cu design-ul superb pentru noile monitoare Philips

Sub sloganul “Inovatiile care conteaza pentru tine”, MMD lanseaza la Berlin noi display-uri tactile, modele Smart All-in-One si tehnologia Miracast

IFA, cel mai important targ dedicat electronicelor de larg consum, isi redeschide portile anul acesta la Berlin, intre 6 si 11 septembrie. MMD va prezenta cea mai noua generatie de monitoare Philips la standul Nr. 101 din Sala 22. Vizitatorii vor putea descoperi monitorul Smart All-in-One, precum si noi modele destinate gamerilor, ce ofera experiente de joc mult mai realiste. Printre cele mai importante lansari se numara si monitoare cu capabilitati tactile avansate, sau conectivitate USB si Miracast.

De la gameri, la cinefili, pana la profesionisti

IFA 2013 marcheaza lansarea globala a noilor monitoare tactile de la Philips, create pentru o utilizare mai intuitiva. Ecranele fullglass multi-touch de 23 de inci, certificate Windows, sunt sensibile la atingere in 10 puncte si integreaza webcam-uri, difuzoare si microfoane, fiind perfect compatibile cu PC-uri si notebook-uri. Noile display-uri sunt alegerea ideala pentru utilizatorii aflati in cautarea unei combinatii intre design stilat si beneficiile capacitatii multi-touch, pe un ecran full HD de mari dimensiuni. In plus, modelele permit utilizatorilor sa se bucure de toate functiile sistemului de operare Windows, inclusiv de jocurile ce folosesc tehnologia tactila.Philips S221C3AFD_

Vizitatorii standului vor putea descoperi noile display-uri Smart All-in-One ce includ aplicatii Android, pentru vizionarea de multimedia si gaming in cele mai vii culori, sau pentru navigarea web pe un ecran de dimensiuni generoase. Pe langa experienta de utilizare intuitiva, modelele ofera un afisaj de calitate superioara atat pentru utilizatorii din Internet café-uri, cat si pentru scoli, lobby-urile hotelurilor, sau pentru camera de zi din propriul camin.

 

Pentru cei mai pretentiosi gameri, Philips a creat noul monitor de Gaming de 144 Hz. Modelul a fost conceput „de gameri pentru gameri”, garantand o experienta de joc imersiva, datorita abilitatii de a reproduce imaginea de 144 de ori in fiecare secunda, in cea mai comoda maniera pentru ochi. Noua gama de monitoare include numeroase modele destinate gamingului, alaturi de o telecomanda de tip Smart Keypad, pentru un plus de confort. Printre celelalte functii se numara presetarile concepute pentru partidele de joc, conectivitatea Smart MHL pentru dispozitivele mobile, precum si un numar mare de porturi integrate.Philips 239C4QH_f sc -IPS display with Miracast

Conectivitatea este un alt concept cheie anul acesta la IFA, datorita noului monitor Philips de 23 de inci, cu conectivitate wireless bazata pe standardul Miracast. Noile monitoare permit afisarea in cea mai mare claritate a continutului de pe telefonul mobil direct pe monitor, fara a avea nevoie de cabluri. In plus, modelul beneficiaza de un design ultra slim cu adevarat spectaculos, datorita noului display Philips Blade, si de unghiurile de vizualizare largi permise de tehnologia IPS.

La editia de anul acesta a IFA, monitoarele Philips pentru desktop-uri vor fi prezentate alaturi de display-uri profesionale de afisaj public de mari dimensiuni. Acestea din urma permit companiilor sau furnizorilor de servicii publice sa prezinte informatii intr-un mod interactiv, prin afisarea de continut actualizat la o calitate superioara, fara a avea nevoie de un media player extern.

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a testa noile modele Philips pentru a se convinge de performantele lor. Produsele sunt fie disponibile deja in cele mai importate magazine de specialitate, fie vor fi lansate pe piata in decursul urmatoarelor luni.

 

Bucuresti, 3 septembrie 2013MMD

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.