Allview lanseaza in premiera in Romania tehnologia Smart2View


IMG_7492

Smart2View, tehnologia inovatoare ce perminte trasferul de continut de pe smartphone sau tableta pe televizior e acum disponibila si in Romania.

Allview lanseaza si doua noi  device-uri compatibile cu Smart2View: smartphone-ul H2Qubo si tableta VIVA H8

Allview a lansat  in premiera pentru Romania Smart2View. Aceasta tehnologie inovatoare permite transferul de conţinut de pe smartphone sau tableta pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display. Odata cu introducerea Smart2 View, Allview lanseaza si doua device-uri noi care sunt compatibile cu aceasta tehnologie: smartphone-ul H2Qubo si tableta VIVA H8.

 

Telefonul dual SIM H2 Qubo se remarca printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, procesor grafic VR SGX 544 si camera foto OV 5647 de 5MP. Tableta VIVA H8 pastreaza caracteristicile care au consacrat gama VIVA, aducand in plus conectivitatea 3G, Bluetooth si GPS. Ambele device-uri ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.Smart2View

 

Smart2View transforma orice televizor cu port HDMI intr-unul inteligent

 

Smartphone-ul sau tableta se conecteaza la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Dispozitivul reda de pe device atat conţinutul audio cat si cel video, iar datorita portabilitaţii, tehnologia este foarte utila atat pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentari) cat si pentru viaţa de zi cu zi.

 

„Suntem bucurosi sa anunţam lansarea in premiera a tehnologiei Smart2View. Tot ce poţi face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI. Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienţa complexa. Alaturi de noua tehnologie am lansat doua noi terminale Quad Core compatibile cu aceasta: smartphone-ul H2 Qubo si tableta VIVA H8”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

H2 Qubo (3)Un nou smartphone dual SIM pe piata din Romania

 

Smartphone-ul dual SIM H2 Qubo este dotat cu un puternic procesor Quad Core de 1,2 GHz si un procesor grafic Power VR SGX 544, datorita carora aplicaţiile si jocurile ruleaza la viteza optima. Camera foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus si funcţie de inregistrare video HD realizeaza fotografii si filmari de calitate. Camera poate captura imagini panoramice si dispune de funcţiile Geotagging, Gesture Shot si Touch Focus. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 0,3 MP care faciliteaza convorbirile video.

 

H2 Qubo dispune de capacitatea de filmare si redare video HD, iar sunetul oferit este de o claritate superioara fiind imbunatatit de amplificatorul audio Yamaha.

 

Viva H8 (2)VIVA H8, tableta ideala pentru mediul de business 

 

VIVA H8 este o tableta ideala pentru mediul de business, oferind conectivitate maxima prin intermediul tehnologiilor 3G, Bluetooth si GPS. Tableta dispune de un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o placa video Power VR cu 8 nuclee si 1 GB memorie RAM, impresionand prin fluenţa si eleganţa experienţei de browsing si multi-tasking. Memoria interna de 8 GB, extensibila pana la 32 GB, ofera spaţiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fisiere audio. Noua tableta Allview pastreaza designul elegant si ultra-slim al gamei VIVA, avand o grosime de numai 7,5 mm. Display-ul IPS de 7,9’’, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, ofera soluţia ideala pentru urmarirea filmelor HD preferate si vizualizarea imaginilor la o claritate deosebita. Camera foto de 5 megapixeli are funcţie de inregistrare video Full HD si focalizare automata.

 

Atat smartphone-ul H2 Qubo cat si tableta VIVA H8 au preinstalata aplicaţia marca Allview, AllClick. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii isi pot seta shortcut-uri catre aplicaţiile preferate, avand astfel acces mai rapid la acestea, fara sa mai acceseze meniul. Prin activarea unui buton care se afla permanent pe ecran, in partea de jos a ecranului apare o banda cu 18 aplicaţii, ce poate fi personalizata in funcţie de preferinţe.

 

Ambele device-uri lansate ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Astfel, utilizatorii se vor bucura de o experienţa mai fluida si mai rapida, timpi mai scazuţi de reacţie a aplicaţiilor si o tranziţie rapida intre ecrane.

Pachetul H2 Qubo cu Smart2 View poate fi achiziţionat la preţul de 949 lei, iar pachetul Viva H8 cu Smart2View are un preţ de 1099 lei. Noile terminale pot fi achiziţionate si fara tehnologia Smart2View, la preţul de 849 lei (H2Qubo), respectiv 999 lei (Viva H8).

Bucuresti, 27 august 2013 – Allview Mobile Romania

2 responses to “Allview lanseaza in premiera in Romania tehnologia Smart2View

  1. Din nou cei de la Allview lovesc piata cu produse noi si cat mai performante. Sunt foarte curios cum functioneaza acest Smart2View, iar din cate am vazut din prezentare cred ca este un concept foarte bun care se va vinde bine. Atat telefonul cat si tableta au specificatii, ceea ce reprezinta un plus pentru cei de la Visual Fan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.