Allview lanseaza City+


City+1

Allview  lanseaza astazi tableta City+, destinata celor care isi doresc un device elegant, portabil si performant la un pret accesibil. Noul device Allview este succesorul modelului Speed City, avand in plus un display IPS si o rezolutie mai mare.

City+ se remarca prin designul ultra slim, avand o grosime de numai 7,9 mm si prin  displayul IPS de 7’’ cu o rezolutie de 1024 x 600 px. Viteza de procesare este asigurata de procesorul Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. City+2

 

„Succesul de care s-a bucurat modelul Speed City, aflat in topul vanzarilor in ultimele 7 luni, ne-a inspirat sa dezvoltam o noua tableta care sa ofere mai multe avantaje la un pret accesibil.

Astfel am creat City+, o tableta accesibila care nu face rabat de la calitate”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Cu o grosime de numai 7,9 mm si o greutate de 289 de grame, noua tableta din gama Allview este compacta si usor de manevrat. City+ vine echipata cu un display IPS LCD de 7’’, care pune la dispozitie o suprafata generoasa pentru a vizualiza fotografii, videoclipuri sau documente si a realiza apeluri video cu ajutorul camerei frontale. Claritatea deosebita a imaginilor se datoreaza rezolutiei de 1024 x 600 px.

Tableta este dotata cu un procesor Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz. Datorita procesorului grafic Mali 400, jocurile si aplicatiile ruleaza rapid. City+ are capacitatea de a reda filme si videoclipuri Full HD, iar daca este conectata prin cablu HDMI la un televizor compatibil, filmele si videoclipurile pot fi vizualizate la aceasta rezolutie.

Tableta suporta multiple formate de E-book-uri, iar prin intermediul magazinului online preinstalat, utilizatorii au acces la o multitudine de jocuri si aplicatii.

Device-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.1. Jelly Bean, care ofera o experienta rapida de browsing, timpi scazuti de reactie a aplicatiilor si o tranzitie rapida intre ecrane.

Datorita aplicatiei de update integrate, fiecare actualizare de software poate fi efectuata intr-un mod mult mai simplu.

Tableta Allview City+ va fi disponibila in doua variante de culori (alb si negru) si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 439 de lei.

Brasov, 22 august 2013 – Allview

One response to “Allview lanseaza City+

  1. Pingback: Allview City Plus – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.