Noile carcase Logitech Folio imbraca si protejeaza iPad mini-ul


Logitech Folio Protective Case for iPad Mini

Logitech a lansat doua noi modele folio dedicate tabletei iPad mini: Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad mini si Logitech Folio Protective Case for iPad mini. Plecand de la ideea mobilitatii specifice lui iPad mini, ambele modele folio sunt realizate din materiale premium, astfel incat carcasele sunt foarte subtiri si foarte usoare, oferind un nivel de protectie foarte ridicat. In plus, Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad mini dispune de o tastatura integrata ce faciliteaza o experienta rapida si fluida a tastarii.

“Am conceput noile tastaturi folio pentru a completa mobilitatea lui iPad mini,” a precizat Vincent Vanrij, manager al categoriei tablete in cadrul Logitech. “Realizate in spiritul esteticii Apple, ambele tastaturi folio sunt subtiri si usoare si ofera protectia pe care orice utilizator o doreste pentru tableta sa. Iar Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad mini este rezultatul corelarii expertizei Logitech in crearea unei experiente de tastare confortabile cu un design foarte subtire, ce are ca rezultat o tastare convenabila din mers.”Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad Mini_1

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad mini include o tastatura cu tehnologia Bluetooth integrata, iar layout-ul unic maximizeaza marimea tastelor pentru o tastare rapida si fluida, in ciuda dimensiunilor mai mici. Tastatura dispune si de taste shortcut iOS, precum cut, copy si paste, astfel incat poti tasta pe iPad mini la fel de repede pe cat o faci pe o tastatura normala. La o incarcare completa, autonomia bateriilor asigura o utilizare de pana la trei luni iar butonul on/off porneste iPad mini-ul atunci cand deschizi cover-ul si il opreste atunci cand il inchizi. Aceasta actiune ajuta la prezervarea autonomiei bateriei, atat a iPad mini cat si a tastaturii.

 

Daca esti in cautarea unei huse protectoare, atunci Logitech Folio Protective Case for iPad mini este perechea potrivita. Realizat din materiale rezistente, ce nu permit patrunderea apei, carcasa folio acopera laturile iPad-ului mini, ferindu-l de zgarieturi si varsari accidentale. Aceasta carcasa ultra-subtire si ultra-usoara functioneaza si ca stand ce mentine iPad mini in mai multe pozitii, adaptandu-se la unghiurile ideale pentru lectura sau vizionarea de filme.

 

Logitech Ultrathin Keyboard Folio si Logitech Folio Protective Case vor fi disponibile in Europa incepand cu luna septembrie la preturi recomandate de 79,99 Euro, respectiv 49,99 Euro.

NEWARK, California – 20 august 2013 – Logitech

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.