Samsung prezinta “Insula SOS: Supravietuirea celor Smart”


SOS Island_logo

Televiziunea tip reality intalneste retelele de socializare intr-o competitie live, on-line in care supravietuirea e miza

Vedeta TV Les Stroud face echipa cu Samsung intr-un reality show care evidentiaza dispozitivele Samsung Galaxy S4 zoom si GALAXY NX

Samsung Electronics Co, Ltd. anunta lansarea unui reality show inovator “Insula SOS: Supravietuirea celor Smart”, un serial interactiv,transmis online in direct pe retelele de socializare.

Vedeta TV si expertul in tehnici de supravietuire Les Stroud va instrui 16 concurenti din toata lumea pentru a avea cea mai buna sansa de supravietuire, in concursul care sta la baza noului reality show online. Acesta va fi filmat si distribuit online in directde pe “Insula SOS”din Caraibe. Telespectatorii vor vota pentru un castigator direct de pe PC-urilor lor si cu ajutorul telefoanelor inteligente. Ultimul concurent ramas in cursa va castiga marele premiu: propria sa insula.

“Aceasta va fi o aventura foarte mare pentru concurenti si pentru fanii de pe retelele de socializare”, a declarat Les Stroud. “Samsung aduceu ltimele tendinte in materie de divertisment, alaturi de cele de pe platformele media, prezentand un subiect de care sunt foarte pasionat – supravietuirea. Samsung deschide calea pentru modul in care brandurile genereaza si distribuie continut inovator care ajunge la publicul din intreaga lume”.

Concurentii se vor confrunta cu provocari iesite din comun pe Insula SOS demonstrand capacitatile fotografice ale smartphone-ului Samsung Galaxy S4 zoom si ale camerei GALAXY NX. Acestia vor distribui imaginile direct de pe dispozitivele lor catre pagina de Facebook Samsung Camera, in timp ce incerca sa fie mai Smart decat ceilalti concurenti, sa castige cele mai multe voturi si sa castige titlul de “Cel mai Smart”.

“Este un proiect ambitios care cu siguranta nu va fi uitat”, a declarat Craig Borders, producatorul si regizorul vizionar din spatele serialelor de tip reality show, precum “The Mole”, “Laguna Beach” si “Ink Master”. “Oamenii isi doresc noi experiente de divertisment si aceasta serie cu siguranta o va oferi o noua perspectiva datorita modului in care vor fi transmise, demonstrand astfel importanta canalelor de socializare. Acest model interactiv si in timp real de gratificare a divertismentulu iva schimba regulile jocului.”

HyeonKoo Lee, directorul de marketing la nivel mondial al diviziei IT & Mobile Communications in cadrul Samsung Electronics, a declarat: “Suntem incantati sa lucram cu Craig Borders si Les Stroud pentru a dezvolta un serial bazat pe un concurs. Campania va prezenta capacitatile distinctive si puternice ale dispozitivelor GALAXY S4 zoom si GALAXY NX cu ajutorul divertismentului transmis in direct si distribuirea pe retelele sociale.”

Reality show-ul “Insula SOS” va fi difuzat pe YouTube si Facebook incepand cu 30 septembrie pana pe 31 noiembrie 2013. Publicul va putea vota pentru concurentii preferati prin intermediul retelelor Twitter, Facebook si Instagram. Castigatorul va fi anuntat pe 9 decembrie si va avea posibilitatea de a castiga propria insula privata, o experienta care vine intr-un pachet in valoare de 100.000 de dolari (US).

Casting-ul la nivel mondial pentru Insula SOS se va desfasura in perioada 5 august – 2 septembrie si va fi coordonat de directorul de casting Vinnie Potestivo, alaturi de echipa Samsung. Pentru mai multe informatii despre campania “Insula SOS: Supravietuirea celor mai Smart” si modalitatile de aplicare, va rugam sa vizitati http://www.sos-island.com.

–       Site-ul campaniei : www.sos-island.com

–       Samsung Camera Facebook : www.facebook.com/samsungcamera

–       Samsung Camera YouTube : www.youtube.com/samsungcamera

–       GALAXY NX Microsite : http://www.samsung.com/global/microsite/galaxycamera/nx/

–       GALAXY S4 zoom Microsite : .http://www.samsung.com/global/microsite/galaxycamera/s4zoom/

Bucuresti – 09 august 2013 – Samsung Electronics Co, Ltd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.