Noua tableta Nexus 7 – hands on


IMG_7349 Indiferent a carei marci esti fan, un lucru e clar, cea mai curata experienta Android il ai pe terminalele Nexus.    Noul Nexus 7 a fost prezentata de nici 2 saptamani si a si ajuns la noi primele exemplare de teste. Azi in cadrul unui eveniment restrans am avut ocazia sa-l testez un pic si sa ma convinga ca n-au exagerat cei care il numesc noul etalon pentru tabletele cu Android.

Vechiul” Nexus 7 (care se vinde excelent) mi-a placut tare mult, asa ca n-aveam nici un dubiu ca si cel nou imi va place. Dar e peste asteptari, e greu sa nu vorbesc la superlativ despre el, displayul 1920 x 1200 Full HD, multi-touch (323ppi) e spectaculos, luminozitate, contrast, nivel de negru, toate la superaltiv.

Plasticul e unul de calitate si spatele are un grip placut, si jos fanta de difuzor, una in stanga una in dreapta,  e mai subtire si mai ingust decat precedentul, astfel incat sta foarte bine in mana. Am reusit sa rulez si cateva teste si cifrele-s din nou peste asteptari, 11200 in 3D Mark si 7200 in 3D Mark Extreme! Deci e si extrem de rapid, practic are toate ingredientele sa fie un best-buy chiar si pe o piata mai price sensitive cum e cea din  Romania.IMG_7351

In magazine oficial va ajunge din 2 septembrie la umratoarele preturi : 1.299 RON  aici varianta WiFi si 16 Gb RAM si 1749 RON  varianta cu 4G si 32 RAM.  Se asteapta vanzari chiar peste celui actual, care reprezinta 40% din vaznarile de tablete Asus in Romania. Desi bateria e un pic mai mica decat in modelul vechi, 3950 mAh fata de 4325 datorita optimizarilor promite 9 ore de playback video si 10 ore de navigare, daca e asa e perfect. Vine cu Android 4.3 si eu unul abia astept sa ajunga la mine la teste.

2 responses to “Noua tableta Nexus 7 – hands on

  1. Pingback: Asus Memo Pad HD7 – review | Z0ltan77

  2. Pingback: Noul Nexus 7 – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.