ASUS a prezentat in Romania notebook-urile cu procesoare Intel Core din a patra generatie


IMG_7169

ASUS a adus in Romania noile serii de notebook-uri dotate cu a patra generatie de procesoare Intel Core. Modelele multimedia N550 si N750, ultrabook-ul cu touch ASUS VivoBook S551, laptopul de gaming ROG G750 si portabilele X450 si X550 satisfac o gama larga de cerinte, produsele fiind prezentate in cadrul unui eveniment din weekend-ul 2-4 august, la Cheile Gradistei.

ASUS VivoBook S551 – Raspuns rapid in mediul Windows
ASUS VivoBook S551 dispune de o carcasa eleganta, cu finisaje metalice, masurand doar 22.5 mm in punctul cel mai gros. Motorizat de procesoare Intel Core din a patra generatie si de grafica NVIDIA GeForce GT 740M, VivoBook S551 dezvolta suficienta putere pentru aplicatiile pretentioase. Ultrabook-ul ofera utilizatorilor un raspuns rapid in mediul Windows 8, gratie ecranului touch de 15.6 inci cu detectie de inalta precizie. Senzorii tactili folositi de ASUS depasesc cu mult standardele industriei, fiind capabili sa perceapa contacte de numai 6mm. Utilizatorul poate folosi intreaga gama de gesturi acceptate de sistemul de operare Windows 8 pentru o interactiune rapida prin miscari simple. Sesiunile prelungite de lucru sunt sustinute de acumulatorul de mare capacitate, ce ofera o autonomie de pana la 6 ore.n750_edition06

Seria ASUS N – Performante multimedia cu SonicMaster Premium
Notebook-urile multimedia din seria N au un design elegant, cu suprafete din aluminiu usor si durabil. Sunt primele portabile care utilizeaza o matrice de patru difuzoare si tehnologia ASUS SonicMaster Premium pentru a reda un sunet surround mai amplu. Livrate acum cu cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core si grafica NVIDIA GeForce, notebook-urile ASUS N ofera performante vizuale remarcabile, cu suport pentru jocurile DirectX 11 cu detalii ridicate. Toata gama are ecrane non-glare, in timp ce panourile IPS si interfata multi-touch sunt disponibile optional, pentru imagini vibrante, unghiuri largi de vizualizare si raspuns tactil in Windows 8.

Modelul ASUS N550 utilizeaza un ecran IPS de 15.6 inci, cu vizibilitate la 178 de grade si rezolutie Full HD 1080p. Utilizatorii care doresc un ecran mai mare, au la dispozitie N750, cu diagonala de 17.3 inci si un unghi de vizualizare de 150 de grade.

Performantele audio ale celei mai recente generatii de notebook-uri multimedia ASUS N au fost imbunatatite prin tehnologia SonicMaster Premium, dezvoltata de ASUS in cooperare cu Bang & Olufsen ICEpower. Modelele N550 si N750 sunt primele notebook-uri cu patru difuzoare, fiind capabile sa redea sunet surround la calitate cinematografica in filme, jocuri si alte tipuri de continut. Subwoofer-ul extern SonicMaster, inclus in pachet, amplifica bass-ul si adauga profunzime sunetului, lucru pe care iubitorii de muzica il vor aprecia. Bass-ul puternic creste realismul in filme si jocuri. Pentru un control flexibil si reglarea automata a sunetului, ASUS include procesarea profesionala MaxxAudio si utilitarul exclusiv ASUS AudioWizard. Clientii pot schimba cu usurinta parametrii redarii sau pot aplica rapid setari prestabilite.

Tehnologia exclusiva ASUS Super Hybrid Engine II ajuta la extinderea autonomiei si asigura pornirea in numai doua secunde din stand by. Utilizatorii se pot baza pe un regim de asteptare de pana la doua saptamani si back-up automat pentru a preveni pierderea datelor. Notebook-urile din seria N dispun de doua zone puternice de ventilatie pentru evacuarea caldurii. Temperaturile mai joase se transpun intr-o operare stabila, iar utilizatorul se poate bucura de un mediu mai silentios.

g750_13Gaming avansat cu portabilul ASUS ROG G750
Notebook-urile ASUS ROG G750 ofera performante avansate pentru pasionatii de jocuri PC, integrand cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core, acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 700M (pana la varful seriei – GTX 780M) si o gama larga de optiuni de conectivitate. Notebook-urile din seria ROG ofera un plus de confort pentru sesiunile lungi de gaming. Tastele directionale au suprafete mai mari, iar materialele sunt rezistente si placute la atingere. Pasionatii de jocuri pot inlocui cu succes desktop-ul cu un model G750 cu grafica NVIDIA GeForce GTX 770M cu 4GB de memorie video GDDR5. Racirea laptopului este asigurata de un sistem complex cu doua ventilatoare, bazat pe succesul seriei precedente. Design-ul garanteaza o ambianta de joc placuta, lipsita de zgomotul si caldura caracteristica sistemelor vechi, voluminoase.

Sunetul este imbunatatit cu ajutorul tehnologiei ASUS SonicMaster si al utilitarului ROG AudioWizard, ce a fost creat in mod special pentru notebook-urile de gaming din aceasta serie.

ASUS ROG G750 dispune de o gama larga de optiuni de conectivitate. Prin conexiunea Intel Thunderbolt se pot transfera date cu o viteza de pana la 10Gbit/s, in timp ce porturile USB 3.0 ofera flexibilitatea de care utilizatorul are nevoie. Optiunile de stocare includ hard disk-uri cu o capacitate de pana la 1.5TB, completate cu unitati SSD de pana la 256GB. Portabilele suporta configuratii RAID 0 pentru desavarsirea unei solutii de stocare performante.

x550_left_back_open – Performanta in segmentul mainstream
Noua serie ASUS X beneficiaza de aportul noilor procesoare Intel Core si a graficii NVIDIA GeForce 700, pentru a oferi utilizatorilor performanta in aplicatiile uzuale. Noile modele dispun de tehnologia ASUS Super Hybrid Engine II cu pornire in numai doua secunde din modul sleep si un regim de asteptare de pana la doua saptamani cu salvarea automata a datelor pe disc, in cazul in care bateria scade sub nivelul de 5%.

Utilizatorii pot alege dintr-o multime de configuratii care se potrivesc tuturor cerintelor. ASUS X450, cu ecran de 14 inci si ASUS X550, cu diagonala de 15 inci, dispun de tehnologii menite sa imbunatateasca imaginea si sunetul. Prin ASUS SonicMaster, sunetul este mai puternic si mai clas, iar bass-ul mai profund. ASUS Splendid optimizeaza imaginile prin imbunatatirea culorilor, a luminozitatii si a claritatii, oferind patru profiluri prestabilite, potrivite diverselor tipuri de continut.

Seria X a fost echipata cu touchpad-uri generoase cu tehnologie ASUS Smart Gesture pentru un control mai simplu in mediul Windows 8. ASUS X450 si ASUS X550 integreaza tehnologia ASUS IceCool care mentine scazuta temperatura zonelor ce intra in contact cu utilizatorul, cum ar fi palm-rest-ul.

Disponibilitate si preturi
Seriile Vivobook S301 si S551 au preturi ce incep de la 3099 de lei si ajung pana la 4599 de lei. Plaja preturilor pentru configuratiile ASUS X550 este 2099-2999 lei. Laptopurile multimedia N550 & N750 au preturi ce variaza intre 4499 de lei si 6299 de ei. Notebook-ul de gaming ASUS G750 este deja disponibil pe piata romaneasca in mai multe configuratii. Preturile pornesc de la 5199 de lei si ating 11999 de lei. Valorile sunt aproximative si includ TVA.


Bucuresti, 5 august 2013 – Asus Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.