20.000 de persoane la “Cea mai mare ora de sport”


Cea mai mare ora de sport 1

La “Cea mai mare ora de sport”, eveniment dedicat miscarii in aer liber care a avut loc in luna iulie, au participat peste 3.500 de persoane sub privirile a aproximativ 20.000 de spectatori.    

Cea de-a treia editie a evenimentului, organizat de Dolce Sport impreuna cu SmartAtletic şi GetFit, s-a desfasurat pe parcursul a trei zile in Bucuresti, pe 6 iulie, respectiv Mamaia, intre 26 si 27 iulie. Evenimentul face parte din campania pro-sanatate “Miscarea face bine” demarata de Dolce Sport in 2011.

In cifre, “Cea mai mare ora de sport” a insemnat 20 de ore de miscare neintrerupta, aproximativ 40 de clase de sport, 23 de tipuri de demonstratii, peste 72 de traineri din Romania si strainatate şi participanţi intre 3 si peste 70 de ani. Cei mai activi dintre participanti au fost rasplatiti cu premii care sa ii ajute in practicarea sportului, constand intr-o bicicleta, o pereche de ghete pentru Kangoo Jumps, suplimente nutritive si materiale promotionale.

Cea mai mare ora de sport 2Instructori din 14 orase ale tarii (Brasov, Bucuresti, Campina, Constanta, Galati, Mangalia, Onesti, Ploiesti, Radauti, Sibiu, Slobozia, Suceava, Pitesti, Targoviste) au animat atmosfera la eveniment. La Mamaia trainerii internationali Troy Dureh din Marea Britanie si Fernando Gorini din Argentina au adunat un public numeros la clasele de Khai Bo si Fit Box, respectiv Steel Kombat si Steel Tonic.

La “Cea mai mare ora de sport” au avut loc in paralel demonstratii de Kombat Jump, Super Jump, Zumba, Kangoo Jumps, Aerobic, Circuit Training, Functional Training, X-Tempo, Bokwa, Aero Box, Body Pump, Jukari Fit to Flex, High and Low Impact. In plus, au fost amenajate zone speciale de Cycling si Boot Camp, disponibile pe intreg parcursul evenimentului, pentru cei care prefera acest tip de exerciţii.

Printre participantii la cele 3 zile ale evenimentului s-au numarat si expertii Dolce Sport. Emil Gradinescu a ales clasele de Real Rider, pe cand Florin Caruceru şi Iulian Miu si-au testat forta la Boot Camp. Miu a facut şi cateva exerciţii de Kangoo Jumps, impreuna cu partenerul sau de emisiune, Radu Oprişan, acesta din urma urcand si pe trambulinele de Super Jump.  Pe ghetele de Kangoo s-a simtit foarte bine si Geanina Iacob, in timp ce prezentatoarea Ioana Scarlatescu s-a distrat la o clasa de Steel Kombat.

“Am castigat pariul cu inertia de care uneori dam dovada cand vine vorba de a face o schimbare in bine in viata noastra precum cea de a incepe sa facem miscare. Dovada e numarul impresionant de oameni care ne-au ascultat indemnul si ni s-au alaturat. <<Cea mai mare ora de sport>> se adreseaza maselor si ne bucuram ca ne intalnim pe un teren comun, nu numai in fata televizoarelor, atunci cand Dolce Sport difuzeaza competitii de interes pentru telespectatorii sai”, a declarat Vlad Enachescu, Director General Dolce Sport si sustinator al campaniei pro-sanatate “Miscarea face bine”.

Cea mai mare ora de sport 3„<<Cea mai mare ora de sport>> este un proiect care a crescut de la an la an si asta dovedeste ca romanii incep sa investeasca intr-o viata mai sanatoasa. Cei mici au fost mai curajoşi şi au dat primii startul, dar pofta lor de viaţa şi entuziasmul de care dau dovada in tot ceea ce fac sunt molipsitoare şi parinţii s-au lasat repede antrenaţi. Este genul de contagiune sanatoasa si sper ca astfel de exemple sa devina tot mai numeroase”, spune Vlad Stoica, presedinte SmartAtletic.

La randul sau, Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, GetFit, le-a explicat participantilor la eveniment, in cadrul unui seminar, de ce „este esential sa existe un echilibru intre sesiunile de miscare si ceea ce mancam zi cu zi. Nu ma refer la diete, ci la un consum responsabil al alimentelor, atat in ceea ce priveste cantitatile, cat si calitatea ingredientelor. Ma bucur sa vad ca oamenii au inceput sa fie atenti la astfel de detalii, care pot schimba esential in bine viata fiecaruia dintre noi.”

1 August 2013 – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.