Logitech lanseaza un sistem audio elegant


Logitech _Z600

Logitech Bluetooth Speakers Z600 ofera conectivitate wireless pentru trei dispozitive simultan

Logitech a lansat Bluetooth Speakers Z600, un sistem audio elegant care se va simti bine in compania unui Mac sau Ultrabook. Te vei bucura de muzica sau continut  audio de pe PC, smartphone sau tableta. Trei dispozitive pot fi active in acelasi timp, iar trecerea intre ele este cat se poate de simpla: pui pauza unui dispozitiv si ii dai play celuilalt.

“Logitech Bluetooth Speakers Z600 au fost concepute pentru a prelua forma, materialul si culoarea unui obiect de arta care sa se integreze in spatiile moderne si care sa completeze design-ul laptopurilor ultrathin,” a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global de brand development pentru accesorii de PC pentru Logitech.”Iar cu ajutorul conectivitatii Bluetooth integrate, o premiera pentru boxele multimedia Logitech, acestea sunt pregatite pentru a fi utilizate cu mai multe dispozitive.”

Fie ca asculti muzica, fie ca urmaresti un film, te bucuri de un joc sau porti o conversatie pe chat, Logitech Bluetooth Speakers Z600 ofera un sunet clar, bine definit. Cu ajutorul a trei drivere in fiecare speaker, acest sistem este construit pentru a oferi o acustica deosebita pentru orice tip de spatiu.image002

Tastele de control ale sistemului Logitech Z600 se integreaza design-ului minimalist al acestuia.  Intreaga parte superioara a boxei drepte este ocupata de un disc tactil. Pentru a modifica volumul, trebuie sa glisezi degetul in jurul marginii acestui disc. Butonul de pornire, conectarea la Bluetooth si jack-ul de 3.5 mm sunt pozitionate discret in spate. Si pentru ca fiecare detaliu este important, chiar si cablului de incarcare i s-a conferit o atentie speciala. Cablurile de tip lay-flat leaga boxele si adaptorul de curent, asa ca nu se va crea o dezordine nedorita pe birou.

Un transceiver USB Bluetooth este inclus sistemului Logitech Z600 pentru a asigura cea mai buna experienta wireless cu computerele. Conexiunea prin Bluetooth nativ este posibila, dar unele computere nu permit streaming audio sau schimbarea intre dispozitive. Transceiver-ul USB Bluetooth inclus iti permite sa te conectezi wireless la computere care nu dispun de tehnologia Bluetooth. In plus, poti conecta boxele la orice dispozitiv cu un audio output folosind input-ul auxiliar de 3.5mm.

Pret si disponibilitate

Sistemul Logitech Bluetooth Speakers Z600 va fi disponibil in Europa incepand din luna august 2013 la un pret recomandat de 149 Euro.

NEWARK, California – 17 iulie 2013 – Logitech

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.