Catalyst Worldwide a lansat o noua tehnologie de Realitate Augmentata pentru platformele mobile


okCatalyst_WW (37)mic              Compania Catalyst Worldwide a lansat o noua tehnologie de Realitate Augmentata pentru platformele Android, iOS, Mac si PC. Tehnologia Catalyst AR este realizata in intregime de specialistii romani ai companiei si se diferentiaza de tehnologiile existente pe piata prin cateva puncte cheie.

In primul rand, performanta aplicatiilor produse de Catalyst AR este net superioara oricarui produs similar disponibil in prezent, datorita faptului ca in cazul utilizarilor mobile (iOS si Android), aceste aplicatii sunt dezvoltate nativ pentru fiecare device. Acest lucru ne permite sa oferim continut 3D cu interactivitate care sa ruleze la cel mai mare framerate (fps, cadre pe secunda) disponibil pe device-urile respective. Comparativ cu alte tehnologii care ruleaza la aproximativ 15/18 fps, aplicatiile Catalyst AR ruleaza la un excelent 25-30 fps pe telefoane si 60 fps pe iPad.Michael Koch

Aplicatiile noastre nu sunt compuse din simple modele 3D plasate in scena si animate. Ceea ce oferim noi este “Gamification of the Augmented Reality”. Catalyst Worldwide are experienta extinsa in domeniul jocurilor, cu peste 70 de titluri de jocuri dezvoltate in ultimii ani pentru portaluri online de referinta. Odata cu evolutia tehnologiei si a device-urilor transpunem aceasta experienta in aplicatii Augmented Reality interactive. Factorul interactiv este o componenta importanta in conceperea si executia aplicatiilor noastre.

O demonstratie a tehnologiei Catalyst Augmented Reality este disponibila aici.

“La Catalyst realizam unele din cele mai complex proiecte digitale din industrie, cu ajutorul echipei romanesti de dezvoltatori de clasa globala,  a declarat Michael Koch, CEO al Catalyst Worldwide.

DSC02569Tehnologia folosita de noi ne permite sa livram aplicatiile AR practic pe orice platforma, fie ca este vorba de iOS, Android, Mac sau PC. Concepem multiplatforma pentru ca vrem sa ne adresam unei categorii cat mai largi a publicului consumator de continut pe mobil. “Credem cu tarie ca o experienta extraordinara nu ar trebui sa fie limitata de tehnologia utilizatorului. Este responsabilitatea noastra ca dezvoltatori sa preintampinam limitarile tehnologiei prezente si sa reusim sa livram o experienta la standardele cele mai inalte, nefiind limitati de platforma,”  a declarat Ovidiu Gheorghe, directorul echipei de Realitate Augmentata de la Catalyst Wordlwide.

Catalyst Worldwide este un dezvoltator de solutii software complete pentru companii din Top Fortune 500. Compania isi propune sa transforme piata IT romaneasca intr-un Silicon Valley est-european, prin conectarea resurselor vaste de talent si inteligenta tehnologica din Romania la cerintele celor mai importanți utilizatori globali de platforme digitale.

Michael Koch - Catalyst WorldwideTalentul, resursele si infrastructura sunt deja prezente aici, pentru a crea unul din cele mai importante centre de dezvoltare digitala din lume,” a declarat CEO-ul CATALYST WW, Michael Koch (foto) , antreprenor de anvergura si pionier al industriei de productie digitala.

Catalyst Worldwide este un furnizor transcontinental de tehnologie si un centru global de excelenta (Global Digital Think Tank™) care reuneste cei mai buni specialisti in tehnologie pentru a satisface cerintele esentiale de business ale directorilor de marketing de la companii din topul Fortune 50.

Catalyst Worldwide a fost lansata in 2012 de CEO-ul sau Michael Koch, ca parte integranta a Grupului Catalyst.

17 iulie 2013, Bucuresti – Catalyst Worldwide

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.