Nokia isi extinde portfoliul de telefoane mobile 3G foarte accesibile


Nokia-208           Nokia si-a extins astazi gama de telefoane mobile cu design clasic prin lansarea a trei noi dispozitive mobile cu capabilitati performante. Nokia 207, Nokia 208 si Nokia 208 Dual SIM imbina design-ul clasic, de tip  “candybar”, cu culori indraznete specifice dispozitivelor Nokia si viteze de internet cu suport pentru 3.5G. Cele doua terminale ofera aplicatii populare de socializare, capabilitati foto inteligente si capabilitati destinate productivitatii, precum Internet Sharing si suport pentru Mail for Exchange, fiind printre cele mai versatile dispozitive din segmentul lor de pret.

 

“Nokia 207 si Nokia 208 sunt create pentru oameni care apreciaza un telefon clasic si tastatura traditionala dar vor sa beneficieze si de experiente de tip smartphone, precum accesarea internetului si a retelelor de socializare,” a declarat Timo Toikkanen, Executive Vice President, Mobile Phones, Nokia. “Fiind cele mai accesibile dispozitive 3G de pana acum, Nokia 207 si Nokia 208 ofera un echilibru ideal de performanta, capabilitati si calitate.”nokia-207

Capabilitati mai inteligente ce ofera o versatilitate sporita

Nokia 207 si Nokia 208 sunt ideale pentru utilizatori aflati mereu in miscare, oferind o tastatura alfanumerica familiara pentru scrierea rapida a mesajelor si Mail for Exchange, pentru acces facil la contul de e-mail si calendarul de lucru. Aplicatia Transfer, disponibila astazi in Nokia Store, permite utilizatorilor sa isi sincronizeze contactele direct de pe smartphone* si sa transforme Nokia 207 sau Nokia 208 in dispozitiv secundar sau partener de calatorii. Nokia 208 Dual SIM ofera inca un avantaj: tehnologia Easy Swap de la Nokia, care permite utilizatorilor sa schimbe cartelele SIM fara a opri dispozitivul, pentru a beneficia de planuri tarifare mai avantajoase.

 

La fel ca dispozitivele din portofoliul Nokia Mobile Phones, Nokia 208 si Nokia 207 ofera experiente de Internet mobil mai rapide, la costuri mai accesibile. Suportul pentru 3G impreuna cu compresia de date disponibila prin Nokia Xpress Browser ajuta oamenii sa se bucure de experiente mobile la costuri mai mici. Aceste experiente includ aplicatii de socializare de top, precum WhatsApp**, Facebook si Twitter, alaturi de streaming video prin YouTube si Vuclip. Pentru o versatilitate si mai mare, utilizatorii pot folosi Nokia 208 sau Nokia 207 si ca modem portabil, prin simpla conectare a dispozitivului la un laptop folosind un cablu USB pentru acces la Internet oricand si oriunde.

 

Capabilitati foto inteligente si rezistenta

Nokia 208 ofera capabilitati foto inteligente, precum autoportret cu ghidare vocala, fotografiere secventiala si panoramica, astfel ca realizarea de fotografii cu Nokia 208 este o experienta placuta, oferind utilizatorilor mai multe optiuni. Partajarea fotografiilor se realizeaza usor folosind functia Slam, prin care utilizatorii pot transfera imagini pe un alt dispozitiv cu Bluetooth, prin doar cateva click-uri.

 

Nokia 207 si Nokia 208 ofera o autonomie exceptionala a bateriei – pana la 33 de zile in standby pentru Nokia 207 si Nokia 208 si pana la 20 de zile in standby pentru Nokia 208 Dual-SIM – ajutand oamenii sa ramana conectati mai mult timp. Usor de curatat si rezistente la zgarieturi, terminalele sunt rezistente la uzura zilnica si la conditii mai nefavorabile, precum medii cu temperaturi ridicate sau praf.

Nokia 208 va fi disponibil in variantele single-SIM si Easy Swap Dual-SIM. Nokia 207 va fi disponibil ca optiune single-SIM fara camera foto in Europa. Culorile disponibile includ rosu, cyan, galben, alb si negru. Pretul estimativ pentru Nokia 207 si Nokia 208 va fi de 68 de dolari (52 de euro) iar livrarile sunt planificate sa inceapa din al treilea trimestru al acestui an.

 

 

* Inclusiv gama Nokia Lumia, Windows Phone 8 si majoritatea smartphone-urilor Android.

** Disponibila initial pentru Nokia 208, varianta Single-SIM.

Espoo, Finlanda – 3 iulie 2013 – Nokia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.