Germanos si Bilete.ro isi dau mana, pentru a oferi clientilor un serviciu complet de ticketing, G-Ticket


Germanos-Bilete.ro      Incepand de astazi, Bilete.ro, lider pe piata de ticketing din Romania, isi extinde reteaua printr-un parteneriat cu Germanos. Astfel, prin intermediul celor peste 200 de magazine Germanos de pe intreg teritoriul tarii, Reteaua Bilete.ro se mareste si pune la dispozitia romanilor la nivel national aproximativ 1000 de puncte de  vanzare a biletelor la cele mai interesante concerte, competitii sportive si evenimente culturale, atat din tara, cat si din strainatate.

 

Reteaua Bilete.ro opereaza in prezent 750 de magazine semnalizate „Aici Bilete.ro” si devine astfel – prin parteneriatul cu Germanos – reteaua cu cel mai mare lant de puncte de vanzare de bilete din Romania, oferind acces la evenimente persoanelor de toate varstele cu diverse preocupari din peste 250 de orase, de la resedintele de judet pana la orase sub 50.000 de locuitori.

Totodata, prin acest parteneriat, Germanos isi consolideaza investitia constanta in serviciul propriu de ticketing, G-Ticket, oferind o solutie completa de achizitionare a biletelor la marile spectacole, fie ca este vorba despre un concert, o piesa de teatru, un meci de fotbal sau un show de stand up comedy.         „G-Ticket este un serviciu care a evoluat constant, inca de la lansarea sa in anul 2008, chiar si in conditiile unei vigilente sporite din partea consumatorilor in privinta cheltuielilor, pe fondul crizei. De aceea, in lumina acestui potential pe care l-am identificat, colaborarea cu Bilete.ro a venit ca un pas firesc, din dorinta de a facilita pentru toti clientii nostri accesul la o gama cat mai extinsa de surse de divertisment. Astfel, ei isi vor putea comanda bilete prin intermediul www.bilete.ro, le vor putea achita si ridica direct din magazinele Germanos, unde avem consultanti pregatiti sa recomande cele mai potrivite ocazii de a aduce fanii aproape de idolii lor”, a spus Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager COSMOTE & Germanos Romania.

 

Lansat in 2006, timp de 6 ani Bilete.ro si-a mentinut si consolidat pozitia de lider pe piata online, avand in portofoliu peste 4.000 de evenimente si peste 1.000.000 de bilete tranzactionate. Oferta Bilete.ro s-a dezvoltat permanent, transformandu-se intr-una foarte accesibila. Inca din 2011, Bilete.ro a decis sa dezvolte Reteaua Bilete.ro si sa ajunga la romanii din toate colturile tarii printr-o serie de parteneriate  incheiate cu retele nationale strategice, care ofera clientilor sai posibilitatea cumpararii de bilete la concertele, intrecerile sportive sau la evenimentele culturale dorite.

 

In prezent, site-ul www.bilete.ro permite achizitionarea biletelor prin internet, precum si livrarea acestora direct acasa, toate acestea pentru a face ca Bilete.ro sa ofere o retea de vanzare complexa, la indemana oricui. Parteneriatul cu Germanos urmareste ca fiecare roman din orice colt al tarii sa aiba acces cat mai usor la evenimentele nationale muzicale, culturale si sportive”, spune Andreea Pop, Managing Director Bilete.ro.

 

Pentru cei care sunt familiarizati cu mediul online, bilete la diverse concerte si spectacole pot fi cumparate in continuare de pe http://www.bilete.ro, prin curierat sau din Reteaua nationala Bilete.ro, de la unul din cele 750 de magazine semnalizate „Aici Bilete.ro”, si incepand de astazi si din oricare dintre cele peste 200 de magazine Germanos disponibile la nivel national.

Bucuresti, 26 iunie 2013Germanos Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.