COSMOTE creeaza o experienta mobila si de divertisment de top, prin oferta MTV Mobile


MTV Mobile powered by COSMOTE          In urma semnarii unui contract prin care isi uneste fortele cu MTV, incepand de astazi, COSMOTE lanseaza in premiera pe piata locala Cartela MTV Mobile powered by COSMOTE si Extraoptiunea MTV Mobile – o noua oferta pentru clientii prepaid, menita sa ofere avantaje personalizate pentru o comunitate extinsa de tineri. Pe langa beneficiile de voce si date, noul produs ofera si acces gratuit la aplicatia MTV Under The Thumb – pentru utilizatorii de Android si iOS – un portal ce contine cele mai renumite show-uri MTV, cu peste 300 de ore de continut video disponibile.Panos Makris, CCO COSMOTE Romania

 

La acest moment, experimentam cu totii realitatea emergenta a unei generatii definite si activate prin Internet, mobil si retele de socializare. Astfel, prin acest nou produs co-branded, adresam o oportunitate uriasa de a oferi oricarui client prepaid o experienta mobila premium, precum si acces exclusiv la sursele de divertisment MTV. Aceasta combinatie unica, prezentata printr-o interfata dinamica si prietenoasa, a fost special conceputa pentru utilizatorii nostri cu nevoi exinse de comunicare, care isi doresc sa fie conectati in permanenta, fiind totodata intens orientati catre continut si foarte activi in comunitati”, spune Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE Romania.

Bartosz Witak, Vice President and General Manager, CEE & Israel, Viacom International Media NetworksStim ca reprezentantii generatiei Millenials de astazi sunt in permanenta conectati, isi organizeaza singuri programul si au o maniera proprie de a se uita la televizor. Fanii MTV sunt conectati si pun mare pret pe recomandarile din retelele sociale, iar telefonul mobil este dispozitivul preferat pentru conectivitatea in miscare”, a comentat Bartosz Witak, Vicepresedinte si General Manager, CEE & Israel, Viacom International Media Networks. „MTV Mobile powered by COSMOTE, unul dintre operatorii de top din Romania, este parteneriatul ideal, care va duce brandul MTV in Romania la un alt nivel, iar fanilor din intreaga tara le va facilita accesul la cel mai recent tip de continut MTV, prin intermediul uimitoarei aplicatii, Under the Thumb”, a adaugat acesta.

Lucia Antal, Director Executiv MTV RomaniaMTV este unul dintre cele mai cunoscute si mai vechi branduri printre tineri si si-a pastrat notorietatea in randul multor generatii datorita capacitatii de a inova si de a se adapta schimbarilor sociale si tehnologice. Tocmai de aceea aducem acum in premiera in Romania o surpriza: lansam alaturi de COSMOTE produsul MTV Mobile cu aplicatia <Under The Thumb>. Aici, cei care se vor abona, vor descoperi o noua lume MTV, cu o selectie si un continut special creat pentru posesorii de smartphone”, declara Lucia Antal, Director Executiv MTV Romania.

Cartela MTV Mobile va fi disponibila la scara larga in toate punctele de vanzare prepaid ale COSMOTE si va fi oferita gratuit la orice reincarcare de minim 5 euro, care va face posibila activarea cartelei.

Odata ce Cartela MTV Mobile este activata, pentru a beneficia de toate avantajele, utilizatorii au la dispozitie extraoptiunea MTV Mobile care, pentru 5,5 euro/luna, permite accesul la oferta promotionala care contine: minute/SMS-uri nelimitate in comunitatea MTV Mobile (inclusiv utilizatorii Frog), 150 minute nationale si internationale/SMS-uri nationale, 150 minute/SMS-uri in reteaua COSMOTE/minute Romtelecom, 150 MB trafic de date si acces gratuit la aplicatia MTV Under The Thumb. Aplicatia este disponibila gratuit pentru descarcare pentru utilizatorii iOS si Android si ofera acces, prin intermediul unui smartphone, la cele mai populare show-uri MTV la cerere, vizionari si chat in grup, functia de control de la distanta, stirile MTV etc.

Clientii pot accesa aplicatia prin intermediul traficului de date disponibil in pachet sau printr-o conexiune Wi-Fi. Mai mult, pentru a spori beneficiile incluse in extraoptiune, clientii se pot bucura de 2 add on-uri, fiecare disponibil pentru o taxa de activare de 0,5 euro: On-top MTV 500, care ofera 500 minute/SMS-uri in reteaua COSMOTE/minute Romtelecom, respectiv On-top MTV 200, care ofera 200 MB trafic de date suplimentar.

Posesorii Cartelei MTV Mobile powered by COSMOTE au acces la toate metodele si valorile de reincarcare disponibile pentru utilizatorii prepaid COSMOTE.

De asemenea, utilizatorii pot fi in permanenta la curent cu cele mai recente stiri si surprize, in baza apartenentei la comunitatea MTV Mobile, pe pagina dedicata de Facebook MTV Mobile Romania.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul COSMOTE.

Bucuresti, 26 iunie 2013COSMOTE Romania

MTV Under The Thumb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.