ASUS a lansat in Romania noua gama de placi de baza Z87


IMG_5037              ASUS a adus in Romania o serie completa de platforme construite pe baza chipsetului Intel Z87 pentru cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core™. Noile placi de baza au fost prezentate in cadrul unui eveniment desfasurat in noul showroom MediaDOT.ro de pe Soseaua Nicolae Titulescu. Produsele dispun de tehnologii exclusive ce pun in valoare capacitatile Z87, seriile Republic of Gamers (ROG), The Ultimate Force (TUF) si ASUS WS (workstation) oferind cea mai buna experienta de utilizare, prin performantele, stabilitatea si optiunile de upgrade oferite.

Suntem mandri sa prezentam cea mai cuprinzatoare linie de placi de baza disponibile simultan, fiecare platforma cu chipset Z87 fiind dotata cu functii exclusive ASUS. Fructificand vasta experienta in cercetare si dezvoltare, noile modele ASUS lansate in Romania le ofera utilizatorilor performanta si calitate la cele mai inalte standarde”, a declarat Liviu Marica, PR & Marketing Manager ASUS Romania.z87_deluxe

Placile de baza ASUS, complet redesenate
Placile de baza ASUS vin cu o noua schema coloristica premium, pe auriu, simbolizand preocuparea constanta a companiei de a atinge cele mai inalte standarde in materie de inovatie, performanta si fiabilitate. Ofertele variate acopera o gama larga de segmente, in frunte cu modelul high-end Z87-DELUXE, care dispune de cele mai multe functii si o conectivitate avansata. Z87-A este conceput pentru aplicatii mainstream, pastrand caracteristicile exclusive ASUS si performanta Z87. Celelalte modele pozitionate intre acestea sunt Z87-PRO si Z87-PLUS. Z87I-DELUXE aduce chipsetul Z87 in formatul mini-ITX, in timp ce Z87 WS indeplineste standardele corespunzatoare statiilor de lucru, fiind destinate design-ului profesional si producerii de continut multimedia. ASUS ofera Dual Intelligent Processors 4 cu optimizare 4-Way, integrand caracteristici ce imbunatatesc modul in care clientii isi controleaza PC-ul. Chipul TPU pentru reglarea performantei, unitatea EPU pentru managementul energiei, DIGI+ Power Control si Fan Xpert 2 pot fi activate cu un singur click pentru a asigura optimizarea performantei in timp real, o mai buna eficienta energetica, controlul digital precis al alimentarii si o pozitionare exacta a ventilatoarelor pentru reducerea zgomotului si imbunatatirea racirii. Atunci cand utilizatorii sunt departe de PC, se poate comuta inteligent in Away Mode, permitand clientilor sa descarce si sa transfere continut sau sa salveze datele cu un minimum de putere absorbita. Optimizarea exclusiva 4-Way pregateste PC-ul pentru o experienta imbunatatita in jocuri, divertisment digital, productie si alte scenarii de utilizare.

pr_asus_tuf_gryphon_z87_with_gryphon_armor_kit_installedPerformanta Z87 pentru jucatori si overclockeri
ROG ofera noua placa de baza MAXIMUS VI HERO, croita pentru jucatorii pasionati care vor sa experimenteze faimosul brand ROG la un pret mai accesibil. Modelul este insotit de placa de gaming in format micro-ATX MAXIMUS VI GENE cu dispunde de doua surse de sunet SupremeFX. Acestea ofera un raport semnal-zgomot de 115dB pentru putere si claritate, iar interfata Sonic Radar, suprapusa pe ecran, arata directia surselor de zgomot din jocuri, sporind competitivitatea. MAXIMUS VI GENE este livrata cu adaptorul mPCIe Combo II pentru a avea mai multe optiuni pentru accesul in retea si transferul datelor, avand suport pentru noile SSD-uri NGFF. Placa de baza MAXIMUS VI EXTREME continua traditia ROG in stabilirea de recorduri mondiale in zona chipsetului Z87. Produsul este livrat cu OC Panel, o consola pentru overclocking care poate fi montata in locasul de 5.25” sau utilizata extern. Atunci cand este in afara carcasei, OC Panel faciliteaza un overclocking detaliat in Extreme Mode. MAXIMUS VI EXTREME suporta, de asemenea, memorii DDR3 cu viteze mari, de peste 3GHz.

Racire imbunatatita, anduranta si flexibilitate in montaj
Placile de baza TUF SABERTOOTH Z87 au fost prezentate impreuna cu GRYPHON Z87, prima placa TUF in format micro-ATX. Ambele platforme ofera racirea si durabilitatea testate TUF, chiar si in cele mai vitrige conditii de utilizare. Placile de baza TUF utilizeaza componente de inalta durabilitate precum condensatorii 10K Black Metallic, fabricati in Japonia, care au o toleranta cu 20% mai mare la temperaturi extreme si o durata de viata de 5 ori mai mare decat condensatorii obisnuiti. Caracteristicile specifice TUF includ protectiile Thermal Armor, cu design refacut, cu supapa, ce impulsioneaza fluxul de aer. Placile TUF Fortifier ranforseaza platforma pentru a preveni indoirea, asigurand o mai mare durabilitate a PC-ului. Capacele speciale Dust Defender protejeaza sloturile de extensie si conectorii impotriva acumularilor de praf, extinzand astfel durata de viata a sistemului.

Toate facilitatile de mai sus sunt dotari standard pe SABERTOOTH Z87, in timp ce GRYPHON Z87 furnizeaza clientilor flexibilitatea achizitionarii separate a kitului GRYPHON ARMOR KIT care ofera Thermal Armor, TUF Fortifier si Dust Defender.

Cea mai buna calitate disponibila din prima zi
Toate placile de baza ASUS lansate – ROG, TUF si WS Z87 trec printr-un proces strict de validare, ce garanteaza cea mai inalta calitate si compatibilitate din industrie. ASUS testeaza fiecare placa de baza cu sute de memorii, placi de extensie si combinatii de dispozitive externe de la aproape fiecare brand si comerciant de pe piata. Placile de baza au trecut cel mai dur proces de testare din industrie, verificandu-se stabilitatea, fiabilitatea si longevitatea.

Preturile aproximative ale noilor placi de baza ASUS lansate pe 4 iunie 2013 (TVA inclusiv): MAXIMUS VI EXTREME – 2000 lei, MAXIMUS VI HERO – 1050 lei, MAXIMUS VI GENE – 950 lei, SABERTOOTH Z87 – 1200 lei, GRYPHON Z87 – 800 lei, Z87-DELUXE/DUAL – 1600 lei, Z87-DELUXE – 1400 lei, Z87-EXPERT – 1200 lei, Z87-PRO – 950 lei, Z87-PLUS – 850 lei, Z87-A – 750 lei, Z87-C – 700 lei, Z87-K – 650 lei, Z87M-PLUS – 600 lei.

Bucuresti, 4 iunie 2013 – Asus Romania

Gasiti cateva imagini de la eveniment in galeria de mai jos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.