Un miliard de abonati folosesc solutiile de managed services de la Ericsson


Ericsson logo

  • Ericsson atinge pragul de 1 miliard de abonati pentru solutiile de managed services
  • Primul pe piata de managed services, Ericsson a semnat peste 300 de contracte in intreaga lume

Intr-o societate din ce in ce mai conectata, numarul tot mai mare de dispozitive aparute pe piata va folosi conexiuni broadband pentru a livra o multitudine de servicii multimedia oriunde, oricand. In acelasi timp, va fi nevoie de solutii de retea tot mai avansate pentru a acoperi nevoile de performanta ale operatorilor.

In calitate de principal furnizor de tehnologie si servicii pentru telecomunicatii, Ericsson (NASDAQ:ERIC) a inovat in materie de managed services si continua sa fie cel mai important jucator de pe aceasta piata. Cu peste 15 ani de experienta in gestionarea retelelor multi-vendor sau multi-tehnologie, Ericsson are capacitatea de a livra managed services pentru mai multi operatori cu ajutorul Centrelor Globale de Servicii si solutiilor de gestionare ale operatiunilor din teren.

In epoca 3G/4G, operatorii isi aleg furnizori externi pentru a administra noile tehnologii si pentru a le optimiza pe cele vechi. De asemenea, acestia trebuie sa gaseasca noi metode pentru a imbunatati experienta finala a utilizatorilor, dar si pentru a inova la nivel de business. in acest sens, Ericsson a dezvoltat modelul Experience Centric Managed Services (servicii de managed services centrate pe experienta), care le ofera acestora optimizare continua, timp redus de implementare de servicii noi pentru utilizatori, acces la expertiza tehnica. Rezultatul este un utilizator final satisfacut, o rata mai mica de dezabonare, venituri mai mari per utilizator si operatiuni eficiente din punct de vedere al costurilor.

Ericsson - Magnus Mandersson„Suntem foarte mandri ca am trecut pragul de 1 miliard de abonati”, a declarat Magnus Mandersson (foto), Head of Business Unit Global Services, Ericsson. „Am reusit acest lucru cu ajutorul operatiunilor si proceselor ultra performante si datorita oamenilor talentati si cu experienta. Urmatorul pas este sa trecem la Experience Centric Managed Services”, a mai adaugat Magnus Mandersson.

Solutiile de managed services presupun oameni si competente, iar de-a lungul timpului peste 25 000 de angajati au fost transferati catre Ericsson de la operatori din toata lumea. De asemenea, Ericsson a investit peste 1 miliard de dolari in dispozitive, metode si procese pentru livrarea de servicii si a deschis Centre Globale de Servicii in Romania, Mexic, India si China, ce ofera managed services de la distanta pentru numeroase retele din toata lumea.

30 Mai 2013 – ERICSSON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.