Nokia a lansat Nokia Lumia 925


nokia_lumia_925_lifestyle-2         Nokia a lansat astazi Nokia Lumia 925, o noua interpretare a varfului de gama Nokia Lumia 920, premiat in industrie. Nokia Lumia 925 introduce un design din metal si etaleaza cele mai noi inovatii in domeniul camerei foto prin tehnologia PureView, noi capabilitati si aplicatii terte ce vor fi disponibile pentru gama Nokia Lumia.

Nokia Lumia 925 include cea mai avansata tehnologie optica si software foto-video de generatie urmatoare pentru capturarea de imagini mai clare si detaliate, inclusiv realizarea celor mai bune imagini in conditii de iluminare redusa. Nokia Lumia 925 introduce si noul mod Nokia Smart Camera, disponibil ca actualizare pentru toate smartphone-urile Lumia cu Windows Phone 8. Nokia Smart Camera ofera o modalitate usoara de a realiza zece fotografii simultan si de a edita imaginile folosind optiuni precum Best Shot, Action Shot si Motion Focus pentru a crea imaginea perfecta, de inalta calitate.
Nokia lifestyle shots.Nokia a anuntat, de asemenea, ca Oggl, noua aplicatie de la Hipstamatic va fi disponibila pentru smartphone-urile Nokia Lumia, permitand utilizatorilor sa realizeze si sa partajeze imagini de inalta calitate cu alti pasionati de fotografie creativi din intreaga lume. Alaturi de partajarea de fotografii pe Oggl, utilizatorii pot partaja simultan imagini pe retele de socializare precum Facebook, Twitter, Foursquare, Tumblr, Flickr si Instagram.

“Continuam sa inovam,” a declarat Jo Harlow, Executive Vice President, Nokia Smart Devices. “Introducem noi experiente in portofoliul Nokia Lumia, fie oferind noi beneficii majore detinatorilor existenti de terminale Lumia, fie lansand noi dispozitive de varf precum Nokia Lumia 925.”

Nokia Lumia 925 introduce design-ul din metal pentru prima data in gama Nokia Lumia, care aduce un plus de atractivitate si beneficii unice precum durabilitate crescuta. Carcasa posterioara din policarbonat este disponibila in variantele alb, gri si negru. O carcasa cu incarcare wireless poate fi montata pe spatele telefonului pentru a beneficia de gama larga de accesorii si de ecosistemul Nokia pentru incarcare wireless. Carcasele, comercializate separat, sunt disponibile in culorile alb, negru, galben si rosu.

Servicii Nokia de top, precum HERE, suita de servicii integrate de geolocalizare si navigatie si Nokia Music, pentru redare nelimitata de liste de melodii gratuite, adauga valoare celui mai nou smartphone de varf de la Nokia.

Nokia Lumia 925 va fi lansat in Europa prin Vodafone, alaturi de alti operatori si parteneri de retail. Patrick Chomet, Group Director, Terminals, Vodafone: “Noul Nokia Lumia 925 este subtire si elegant, oferind performante excelente si capabilitati foto superioare. Suntem incantati sa oferim Nokia Lumia 925 in pietele noastre prin Vodafone Red, precum si alte tarife, permitand clientilor sa beneficieze la maxim de noul lor smartphone in reteaua rapida si fiabila a Vodafone. Clientii Vodafone vor avea, de asemenea acces exclusiv la o versiune de 32GB a Nokia Lumia 925, beneficiind astfel de o capacitate mai mare de stocare pentru continutul personal si profesional.”

Terry Myerson, Corporate Vice President, Microsoft Windows Phone Division, a adaugat: “Impreuna cu Nokia, continuam sa schimbam modul in care oamenii percep camera foto a unui smartphone. Realizarile Nokia cu Lumia 925 continua sa imbunatateasca performantele foto ale smartphone-urilor Lumia.”

Alaturi de Europa, Nokia Lumia 925 va fi lansat si in SUA prin T-Mobile si in China prin China Mobile si China Unicom. Vanzarile sunt planificate sa inceapa in iunie in Regatul Unit, Germania, Italia, Spania si China, urmate de SUA si alte piete. Nokia Lumia 925 va avea un pret de aproximativ 469 de euro inainte de taxe si subventii. Pretul si disponibilitatea pentru fiecare tara in parte vor fi anuntate la nivel local.

Nokia Lumia 925  
Sistem de operare    Windows Phone 8
HERE  – servicii de geolocalizare si harti     HERE Maps si HERE Drive+ gratuit; HERE Transit disponibil gratuit in Nokia Store
Afisaj    AMOLED WXGA de 4,5” (1280×768), Gorilla 2 Glass 2.25 D, ClearBlack, High Brightness Mode, Sunlight Readability, tehnologie Super Sensitive Touch, cu responsivitate la folosirea manusilor sau unghiilor
Baterie    2000 mAh, carcasa pentru incarcare wireless
Procesor    Snapdragon dual-core de 1,5 GHz
Camera principala    PureView 8,7 MP, cu stabilizare optica a imaginii, autofocus, blit dual LED, cea mai avansata tehnologie optica, captura video 1080p HD la 30fps cu stabilizare optica a imaginii. Include modul Nokia Smart Camera.
Camera frontala    1,2 MP, cu unghi larg
Memorie    1GB RAM, 16 GB memorie interna; 7 GB spatiu de stocare gratuit in cloud cu SkyDrive

14 Mai 2013, Londra, Regatul Unit – Nokia

One response to “Nokia a lansat Nokia Lumia 925

  1. Pingback: Nokia Lumia 925 – unboxing | Z0ltan77

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.