Bitdefender lanseaza Antivirus Free for Android


Bitdefender-2013-Banners-AV_Free-500x800-V1

O solutie rapida si puternica ce elimina virusii, cu impact minim asupra bateriei

Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, lanseaza Antivirus Free for Android, aplicatia ce combate amenintarile generate de volumul tot mai mare de virusi care au ca tinta terminalele cu Android.

 

Produsul ofera utilizatorilor de smartphone o solutie antivirus gratuita, rapida si puternica, ce foloseste tehnologia de scanare in cloud si nu consuma bateria.

’’Am observat o diversificare a soft-ului periculos pentru Android in ultimul an, asa ca am creat aceasta solutie pentru a contracara amenintarile create zilnic pentru acest tip de terminale. Intrucat ne dorim s-o vedem utilizata la scara cat mai larga, am realizat-o usor de folosit, cu impact minim asupra bateriei si cu efect letal asupra virusilor’’, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Creatorii de malware si-au concentrat efortul pe furtul de date personale, astfel ca in ultimele sase luni a crescut semnificativ ponderea reclamelor agresive in volumul total al detectiilor, potrivit datelor Bitdefender. Cele mai comune forme de virusi de Android pot incarca factura telefonica a utilizatorului, apeland numere cu tarif premium sau pot fura parole, pot monitoriza e-mail-urile si orice alta activitate derulata pe terminal.

 Dupa instalare, Bitdefender Antivirus Free for Android pastreaza telefonul in siguranta, avertizand imediat utilizatorul in cazul detectarii unei activitati suspecte. Solutia are la baza tehnologiile Bitdefender dezvoltate pe parcursul mai multor ani de experienta in prima linie a luptei impotriva virusilor.

 Antivirusul foloseste tehnologia de scanare in cloud pentru a ramane actualizat permanent cu cele mai noi amenintari informatice pentru Android. Impactul minim permite o scanare eficienta si foarte rapida fara a solicita bateria.

Bitdefender Antivirus Free for Android poate fi descarcata din Google Play sau de pe site-ul  bitdefender.ro.

BUCURESTI, 09 aprilie 2013 – Bitdefender

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.