AXN Spin, in premiera la nivel national in grila Romtelecom


AXN_Spin_-_Logo Incepand de astazi, 1 martie 2013, Romtelecom introduce in grila sa TV, in premiera la nivel national, AXN Spin, cel mai nou canal TV din portofoliul Sony Pictures Television Networks.

Avand ca public tinta adolescentii si tinerii, AXN Spin va fi disponibil in toate pachetele de baza de pe platformele TV ale Romtelecom. Alte trei canale din familia AXN (AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi) sunt disponibile in grila Romtelecom, in diferite pachete de baza.

AXN Spin furnizeaza programe de divertisment pline de energie aducand seriale de top din Statele Unite: Un varcolac adolescent, Victorie cu orice pret, Renegata, 90210, seriale anime cunoscute precum Naruto sau Dragonball Kai, muzica, filme si evenimente speciale.  Trailere si scurte prezentari ale celor mai populare emisiuni disponibile pe AXN Spin pot fi vizionate și pe platforma “Studiourile Romtelecom”, aici.  

Romania este a doua tara din Europa Centrala in care canalul este difuzat, dupa Polonia, unde a fost lansat in ianuarie 2012.

AXN Spin se alatura seriei de canale de calitate recent adaugate in grila TV a Romtelecom, unele dintre acestea oferite in exclusivitate la acest moment in Romania. Pachetul promotional disponibil la acest moment include servicii de televiziune, internet si voce, la preturi incepand de la 49 lei/luna, cu TVA inclus, in primele trei luni. Pentru restul contractului, pretul pachetelor va incepe de la 59 lei/luna, cu TVA inclus.

Ovidiu GhimanIn numai doua luni de la inceputul acestui an Romtelecom și-a imbogatit grila TV cu şi mai multe canale de calitate. AXN Spin continua aceasta serie, fiind difuzat in premiera la nivel naţional de Romtelecom, alaturi de alte doua canale care au fost anuntate deja si incluse in grila noastra. Suntem interesati sa livram continut diversificat, pentru ca orice membru al familiei sa gaseasca cele mai potrivite canele TV pentru preferinţele sale. AXN Spin va aduce mai multa savoare ofertei noastre TV,” afirma Ovidiu Ghiman (foto), Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom.

La randul sau, John Rossiter, Director General al SPT Networks pentru Europa Centrala spune: “Lansarea AXN Spin in Romania a fost unul dintre scopurile noastre principale din acest an si suntem foarte bucuroși sa anuntam colaborarea cu Romtelecom in acest domeniu. Știind ca publicul caruia se adreseaza canalul AXN Spin este pasionat de tehnologia telefoanelor mobile, de Internet si de comunitatile online, intelegem perfect cat de sofisticat este acesta. Suntem de asemenea convinsi ca AXN Spin va aduce o experienta TV total noua.”

1 Martie, Bucuresti – Romtelecom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.