Huawei prezinta un media cub, MediaQ M310 pentru acasa la MWC 2013


4               Huawei a prezentat HUAWEI MediaQ M310 in cadrul expozitiei Mobile World Congress (MWC) 2013. Ideal pentru familii care isi doresc sa fie la curent cu tot ce se intampla, media cubul conecteaza continutul disponibil pe smartphone-uri, tablete si televizoare, aducand camera de zi intr-o era mai inteligenta.

Un cub mic, care trece neobservat, masurand doar 14mm grosime, noul MediaQ M310 are capabilitati hardware bogate, incluzand interactiuni multi-screen, media management, apeluri video si jocuri. Dotat cu procesor quad core, cubul MediaQ permite proiectia wireless printr-o conexiune HDMI, iar, impreuna cu un ecran de televizor si o camera externa, ofera o calitate exceptionala a imaginilor din timpul apelurilor video pentru a tine legatura cu prietenii si familia aflati peste tot in lume. Memoria sa de 32 GB poate fi marita apoi prin intermediul cardurilor Micro SD.6

Intr-o era a evolutiei digitale pentru acasa, HUAWEI MediaQ ofera o experienta de divertisment imbogatita si integrata, fara a fi nevoie sa schimbi tehnologia pe care o ai in prezent si la care tii”, a declarat Yang Zhirong, Presedinte Huawei Home Devices. “Cu o versatilitate nedepasita, MediaQ functioneaza ca si un receiver (set-top-box), un smart TV si un portal care permite tuturor continuturilor sa fie accesate de pe orice device”, a mai adaugat, Yang Zhirong.

HUAWEI MediaQ include o functie speciala care sorteaza si organizeaza automat fisiere existente in computere PC, hard disk-uri mobile si alte device-uri de stocare a informatiei. Cubul HUAWEI MediaQ vine cu jocuri pre-instalate, precum Ducati Bike si Breaker’s Revenge II, care pot fi accesate prin intermediul tabletelor sau ale consolelor de joc. Accesoriile suplimentare includ o telecomanda universala care controleaza MediaQ-ul, un receiver (Set Top Box – STB), TV si alte echipamente digitale, controllere pentru tastatura si un adaptor pentru a conecta stick-uri de tip USB si hard disk-uri mobile.

MediaQ M310 a fost prezentat pentru prima oara la expozitia de anul acesta Consumer Electronics Show (CES) in ianuarie la Las Vegas. Pretul si disponibilitatea vor fi anuntate in curand.

Barcelona, Spania, 26 Februarie 2013 – Huawei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.