COSMOTE a lansat My mini Tab


My mini Tab_2              COSMOTE Romania isi imbogateste portofoliul cu prima sa mini tableta sub brand propriu, mai mica si mai la indemana.

Dupa ce a introdus recent in portofoliu COSMOTE My Tab, reprezentand alegerea ideala pentru mixul de mobilitate si multitasking pentru cei care prefera un ecran mai generos, de 9.7 inci, COSMOTE Romania lanseaza astazi COSMOTE My mini Tab, un nou dispozitiv performant, oferind alternativa perfecta pentru cei care sunt in permanenta miscare si in cautarea celor mai bune caracteristici intr-un ambalaj mai mic.

Cu un ecran tactil de 7 inci si rezolutie de 1024×600 pixeli cu 16 milioane de culori, COSMOTE My mini Tab ofera utilizatorilor o experienta de exceptie. Ecranul este perfect pentru verificarea e-mailului, pentru a sta conectat la retelele sociale, citit carti, vizionarea unui film sau a emisiunii TV preferate, ramanand in acelasi timp conectat la cele mai recente stiri. In plus, pentru a oferi cea mai buna experienta de divertisment, COSMOTE My mini Tab vine cu aplicatiile Dolce Mobile TV si web’n’walk preinstalate.My mini Tab
COSMOTE My mini Tab functioneaza cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, are un procesor Dual-Core 1GHz Cortex-A9 si un procesor grafic PowerVR SGX 531. Conexiunea 3G HSPA permite distribuirea rapida a pozelor pe orice retea sociala, prin intermediul camerei foto de 2MP. De asemenea, mini tableta este perfecta pentru apeluri video, datorita camerei frontale.

Noul gadget are memorie RAM de 1GB si o memorie interna de 4GB care poate fi extinsa printr-un card microSD pana la 32GB. COSMOTE My mini Tab are boxe stereo incorporate si radio FM, pentru ca utilizatorii sa se bucure de muzica preferata la o calitate audio ridicata. Terminalul permite conectivitate Bluetooth 3.0 cu A2DP, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct si hotspot portabil.

COSMOTE My mini Tab este disponibil in reteaua de magazine COSMOTE si Germanos la 1 leu cu planul tarifar Connect L. Promotional, pana pe 28 februarie, abonamentul Connect L ofera un trafic de 30GB inclus pentru doar 20 euro/luna (TVA inclus).

Tableta este disponibila si fara abonament, la 799 lei (TVA inclus).

Bucuresti, 21 februarie 2013 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.