COSMOTE Romania lanseaza ‘COSMOTE My Tab’, prima tableta sub brand propriu


COSMOTE My Tab                   COSMOTE Romania continua sa ofere romanilor acces la cele mai noi tehnologii, la preturi accesibile, prin lansarea primei tablete sub brand propriu. COSMOTE My Tab este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa combine mobilitatea cu multitasking-ul, in acelasi timp profitand de o camera foto de inalta calitate, o baterie cu o lunga durata si un ecran de 9,7 inci. Clientii vor putea sa se bucure de noul dispozitiv incepand din 15 februarie.

„Pentru a raspunde tuturor nevoilor de mobilitate si comunicare ale clientilor nostri, lansam COSMOTE My Tab, prima noastra tableta sub brand propriu, un produs ce ofera atat performanta, cat si accesibilitate. Vanzarile de tablete sunt in crestere, majoritatea fiind achizitionate cu un abonament de date, demonstrand ca romanii continua sa fie activi online si, de asemenea, interesati de continut video. De aceea, noua tableta are preinstalate doua dintre cele mai descarcate aplicatii – Dolce Mobile TV si web’n’walk”,  a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE Romania.
Tableta 3G HSPA are un procesor Dual-Core de 1GHz si 512 MB memorie RAM, permitand apeluri de voce, SMS-uri si MMS-uri. COSMOTE My Tab are o memorie interna de 4 GB care poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD, o baterie de mare putere de 6000 mAh si un incarcator micro USB.

Camera foto de 5MP cu autofocus, inregistrare 720p HD si flash LED inclus, este perfecta pentru a fotografia sau inregistra clipuri, care pot fi foarte usor distribuite in retelele sociale sau prin e-mail. Pentru o doza suplimentara de divertisment, COSMOTE My Tab are preinstalate aplicatiile Dolce Mobile TV si web’n’walk, astfel incat emisiunile TV preferate si cele mai noi stiri sa fie mult mai usor de accesat si de vizionat, pe un ecran de 9,7 inci cu o rezolutie de 1024×768 pixeli.

Pachetul COSMOTE My Tab, ce contine si husa, este disponibil la 1 leu cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/luna (TVA inclus) ofera 150 GB trafic de date inclus.

Mai mult, clientii COSMOTE  care activeaza pentru prima data un abonament de Internet mobil pana pe 28 februarie 2013, pentru o perioada de 24 de luni, vor beneficia de un discount de 100% pentru primele doua luni de contract.

COSMOTE My Tab este disponibil si fara abonament, la pretul de 999 lei.

Bucuresti, 13 februarie 2013 – COSMOTE Romania

2 responses to “COSMOTE Romania lanseaza ‘COSMOTE My Tab’, prima tableta sub brand propriu

  1. Pingback: COSMOTE a lansat My mini Tab | Z0ltan77

  2. Pingback: COSMOTE My Tab – unboxing | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.