Vodafone Romania relanseaza Biblioteca Digitala, si o expozitie de fotografii realizate cu telefonul mobil


IMG_8802            Seara trecuta am fost invitat de o fosta colega si prietena pe Facebook la o expozitie de fotografii realizate cu telefonul mobil. Deoarece am tot vazut pe Facebook din  fotografiile publicate pe pagina MobileArt, si mi s-au parut chiar reusite, am tinut sa fiu prezent la ora indicata.

Ajuns la Vodafone Experience Store am fost oarecum surprins (deoarece in continuare nu primesc comunicatele Vodafone, ei alegand sa comunice doar cu bloggeri lor de casa) ca main eventul  a fost de fapt relansarea in parteneriat cu Editura Humanitas a proiectului Biblioteca Digitala, invitat fiind scriitorul Mircea Cartarescu, care a oferit autografe digitale personalizate.

IMG_8809 Biblioteca Digitala Vodafone este disponibila in doua locatii: in pasajul nou din statia de metrou Piata Victoriei (M2) si in Vodafone Experience Store din AFI Cotroceni. Proiectul e sustinut si de elefant.ro.  Biblioteca Digitala Vodafone are sute de titluri noi, 12 carti integrale, fragmente din 500 de titluri noi de carti si fragmente din 10 audiobook-uri aparute la Editura Humanitas.

Continutul se poate accesa prin simpla scanare a codului QR aflat pe cotorul cartilor de pe ”raft” sau accesand pe site-ul mobil http://www.bibliotecapemobil.ro. In cazul in care fragmentul ti-a starnit interesul, poti cumpara cartea de pe website-ul Humanitas sau din libraria elefant.ro.

IMG_8820 Expozitia de fotografie realizata exclusiv cu telefoane mobile e meritul lui Marius Torsan, alaturi de el in acest proiect au lucrat (si au expus), Crina Prida, Dana Oprea, Dan Suciu, si George Coman . Fotografiile expuse sunt de un nivel ridicat, despre majoritatea lor n-ai zice ca au fost capturate cu ajutorul telefonului mobil si desigur cu diferite efecte, chiar sunt artistice. Cu acest prilej m-am revazut si cu vechi colegi.  Cred ca miniexpozitia se poate vizita si in urmatoarele zile, si expozantele pot fi vazute si aici.

Cateva imagini de la eveniment gasiti in galeria de mai jos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.