Vanzarile pentru seria de smartphone-uri Samsung GALAXY S au depasit 100 de milioane de unitati


Seria GALAXY S a vandut 100 milioane de unitati_4•    Samsung anunta ca vanzarile la nivel global pentru GALAXY S III si pentru cele doua modele anterioare GALAXY S si GALAXY S II, varfuri de gama ale seriei de smartphone-uri Samsung, au depasit 100 de milioane de unitati in data de 13 ianuarie 2013.

•    Smartphone-urile Samsung GALAXY au incorporate functii intuitive si sunt usor de folosit. In plus, ecranele acestor modele au capacitatea de a reda fotografii si videoclipuri la o calitate uimitoare ce ofera utilizatorilor o experienta premium, completata de un design functional si elegant.

•    Seria GALAXY S a inregistrat peste 24 de milioane de livrari la nivel mondial, 10 milioane dintre acestea fiind atinse chiar la numai 7 luni de la lansarea pe piata, din iunie 2010.

•    Pornind de la acest succes, Samsung a lansat modelul GALAXY S II, in aprilie 2011. Aceasta versiune a atins aproximativ 40 de milioane de livrari. 10 milioane dintre livrarile la nivel mondial au fost atinse in doar 5 luni de la lansare.

•    In mai 2012, Samsung a prezentat modelul GALAXY S III – un smartphone cu design inspirat de natura, ce face telefonul mult mai usor de folosit.

•    In acest moment, GALAXY S III a depasit pragul de 40 de milioane de unitati vandute.

14 Ianuarie 2013, Bucuresti – Samsung Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.