ASUS a lansat ROG GX1000, un mouse de gaming cu senzor laser cu 8200dpi


                ASUS a venit in intampinarea pasionatilor de jocuri cu mouse-ul ROG GX1000. Acesta este dotat cu un senzor laser de inalta precizie, avand rezolutie de 8200dpi. Mouse-ul gliseaza fara efort gratie unor piciorușe PTFE (din teflon), oferind gamerilor raspuns instant la fiecare mișcare. Designul ergonomic conduce la confortul optim, eliminand oboseala și crescand acuratetea in timpul sesiunilor lungi de gaming. Reglajul rezolutiei, ușor accesibil, plus șase macrocomenzi programabile raspund cerintelor tuturor tipurilor de jucatori. Emblema ROG inscriptionata mentine linia stilistica cu celelalte produse din gama elitista

Controlul preciziei si al performantelor
ASUS GX1000 utilizeaza piciorușe din PTFE (teflon) cu ajutorul carora gliseaza literalmente pe aproape orice suprafata, in timp ce greutatile ajustabile permit jucatorilor sa regleze masa mouse-ului conform propriului stil de joc. Patru niveluri in reglarea rezolutiei și indicatoarele LED (roșu, portocaliu, verde, negru) dau jucatorilor abilitatea de a schimba instant și de a verifica rezolutia mouse-ului de la 50dpi la un impresionant nivel de 8200dpi. Șase macrocomenzi și functii speciale de gaming, precum reglarea vitezei de raspuns, pot fi accesate și personalizate printr-o interfata intuitiva, ajutand jucatorii sa-și regleze preferintele prin cateva click-uri. GX1000 vine in pachet cu un pad ROG personalizat, de inalta calitate.

In spiritul ROG
In urma incercarilor și testelor extinse, echipa de design ROG a reușit sa fabrice un mouse de top. Cu un finisaj elegant din aluminiu polizat și materiale premium, GX1000 intruchipeaza crezul ROG al constructiei desavarșite. Logo-ul ROG este iluminat in patru culori, definite de utilizator și atașate diferitelor profile.

Specificatii tehnice:

Senzor Laser
Rezolutie Ajustabila 50dpi-8200dpi
Interfata Cablu
Greutate 150g-175g (bazata pe 5 configuratii cu greutati aditionale de 5g)
Dimensiuni 128mm x 65.5mm x 43.5mm
Cerinte sistem Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Consum energie 5Vdc/100mA

ASUS ROG GX1000 va intra pe piata romaneasca cel mai tarziu la inceputul lunii ianuarie 2013 la pretul aproximativ de 279 lei (TVA inclus).

Bucuresti, 28 noiembrie 2012 – ASUS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.