Un director de la IBM se va ocupa de acum de segmentul business al ROMTELECOM


                 Incepand de la 1 decembrie,  Mihai Tudor se alatura echipei Romtelecom pe pozitia de Director Executiv Comercial – segment business.

Mihai Tudor are 52 de ani, este de profesie inginer electronist si are o experienta impresionanta de peste 25 de ani in industria locala si internationala de IT&C. Ultima pozitie detinuta a fost cea de Director General IBM pentru sud-estul Europei. Detine, de asemenea, un certificat in Administrarea Afacerilor de la Swinburne University of Technology, Melbourne Australia si un MBA in cadrul OUBS, Milton Keynes UK.

Romtelecom  este una dintre companiile fanion ale industriei tehnologice de varf romanesti. Ma alatur unei echipe castigatoare, cu entuziasm si dorinta de a extinde si perfectiona serviciile oferite clientilor business si cu convingerea ca traditia si inovatia reprezinta ingrediente de dorit si de succes pentru orice organizatie”, a spus Mihai Tudor, Director Executiv Comercial, segment business.Mihai Tudor va coordona structurile: vanzari conturi strategice, vanzari corporate, vanzari GBM si structura de operatiuni comerciale business, care include activitatile de management al produsului, marketing, call center si integrare sisteme.

Pozitia de Director Executiv Comercial pentru segmentul business a fost ocupata anterior de George Makowski, care a parasit compania la 1 august.

Romtelecom Business Solutions este prima alegere pentru cele mai mari firme din Romania si pentru zeci de mii de IMM-uri care se bazeaza pe companie ca principal furnizor de solutii IT si de comunicare. In plus, este liderul pietei de servicii de telefonie fixa, servicii fixe de date si internet de mare viteza pentru companii. Romtelecom Business Solutions este aliatul companiilor romanesti si are o oferta completa si unica pe piata, bazata pe combinarea portofoliului sau de servicii, expertiza interna, sustinand astfel unul dintre cele mai avansate medii IT din tara, orientarea catre client si angajamentul pentru calitate.

29 noiembrie 2012ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.