Nou portofoliu de business la COSMOTE Romania


COSMOTE Romania ajuta intreprinderile mici si mijlocii sa obtina performanta cu noul portofoliu de abonamente business

Gestionarea unei afaceri a devenit mai mult decat o provocare in zilele noastre. Antreprenorii si managerii au nevoie sa aleaga solutiile de comunicare perfecte, pentru a obtine cea mai buna performanta de la angajatii lor sau un control mai eficient al costurilor pentru a intampina cererile clientilor. De aceea, COSMOTE Romania ofera cele mai utile instrumente de comunicare, deosebit de importante in secolul comunicarii, la preturi si cu avantaje incluse incomparabile.

COSMOTE Romania lanseaza noul portofoliu de business, oferind planuri tarifare care includ beneficii ce ajung pana la apeluri de voce national si trafic de date nelimitat, fiind disponibile pentru activare in toate magazinele COSMOTE si ale partenerilor, precum si prin canalele de vanzari directe ale COSMOTE.

„In linie cu promisiunea de a le oferi clientilor cele mai avantajoase oferte de comunicare, COSMOTE Romania a creat pachete personalizate cu scopul de a intampina varietatea de nevoi de comunicare ale intreprinderilor mici si mijlocii. Acum IMM-urile, indiferent de marimea lor, pot avea cel mai bun raport calitate – pret si beneficii chiar de la magazinul de vis-a-vis. Astfel, chiar daca vorbim de o afacere la inceput de drum sau care are deja ani de experienta, acestea au la dispozitie cele mai avantajoase abonamente, potrivite cerințelor lor”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE Romania.

Portofoliul COSMOTE Business include abonamente de la XXS pana la XXL Plus. Apeluri nelimitate in grup, minute si SMS-uri nationale, minute internationale sunt doar cateva dintre beneficiile pe care noile abonamente le aduc intreprinderilor mici si mijlocii din Romania. Orice afacere are acum toate instrumentele de comunicare necesare pentru a avea cea mai buna performanta si pentru a creste productivitatea angajatilor. Noile abonamente pot fi achizitionate impreuna cu smartphone-uri speciale si terminale astfel incat toti angajatii sa aiba access la e-mail si internet chiar si atunci cand sunt in afara biroului.

Noul portofoliu de abonamente are preturi incepand cu 6 euro/luna (fara TVA) pentru abonamentul XXS si pot ajunge pana la 65 euro/luna (fara TVA) pentru abonamentul XXL Plus, care include, pe langa minute nelimitate in grup, si trafic de date national nelimitat si minute nationale nelimitate. Mai mult, incepand cu abonamentul L, clientii de business au trafic de date in roaming inclus, de la 18 euro/luna (fara TVA), o solutie perfecta pentru oamenii de afaceri care calatoresc des in afara tarii si au nevoie sa gestioneze afacerea.

Noul portofoliu Business este disponibil pentru contracte noi, dar si pentru clientii de business existenti care doresc sa isi reinoiasca contractele, pentru 12 sau 24 de luni.

Oferta completa de preturi este disponibila aici.

Bucuresti, 28 noiembrie 2012 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.