ASUS instaureaza Republic of Gamers cu premii si atractii de gaming la DREAMHACK Bucuresti 2012


          ASUS sustine cea mai mare competitie de gaming din Romania, DREAMHACK Bucuresti in perioada 20-21 octombrie 2012 in incinta Turbohalle. Apreciind devotamentul gamerilor pentru perfectiune si performanta, ASUS le va prezenta in cadrul standului propriu cele mai noi produse ROG, concepute special sa satisfaca cerintele hardware exigente.

Printre produsele ASUS expuse la DREAMHACK Bucuresti se vor regasi laptopurile de gaming ASUS ROG G55 si G75, desktopul ASUS ROG TYTAN CG8580, platforma Maximus V Formula, placile video ASUS ARES si HD7970 Matrix, placa de sunet Xonar Phoebus, castile audio ROG Vulcan ANC si mausii de gaming ROG.Vizitatorii standului ASUS vor putea castiga premii zilnice in cadrul tombolei ASUS ROG, vor putea testa portabilele ASUS ROG G55 si G75 si au la dispozitie un circuit de curse cu masini telecomandate in miniatura. Premiile oferite consta in 2 routere ASUS RT-N66U, 2 media playere O!Play Mini si 2 casti audio ROG Vulcan ANC.

Seria de produse ROG inseamna performanta de prima clasa, control inovativ conferit utilizatorilor si design special conceput sa raspunda cerintelor hardware exigente. DREAMHACK Bucuresti 2012 va aduce cea mai mare desfasurare de forte de gaming in Romania, prilej cu care jucatorii si vizitatorii vor descoperi un line-up de ultima generatie in cadrul standului Republic of Gamers”, a declarat Liviu Marica, PR & Marketing Manager ASUS Romania.

DREAMHACK este cel mai mare eveniment dedicat sportului electronic, detinand recordul absolut pentru audienta. In anul 2009 nu mai putin de 200.000 de vizitatori au trecut pragul pavilioanelor in care s-a desfasurat evenimentul, recordul fiind mentionat in Guinness Book. La acesta competitie participa cei mai buni gameri din lume, ce s-au remarcat la nivel mondial, dar si jucatorii amatori, in curs de afirmare.

Pe parcursul ultimilor 6 ani, produsele ROG au primit numeroase premii pentru design industrial precum iF Design, Red Dot si Good Design si au fost bine primite de entuziastii din lumea intreaga. Miile de distinctii conferite de presa de specialitate sunt marturii ale calitatii si inovatiilor oferite de ROG, dar si ale angajamentului de a domina segmentul PC-urilor de inalta performanta.

Bucuresti, 19 octombrie 2012 – ASUS Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.