Bluetooth Plantronics M25 disponibil in magazinele Germanos


Noul bluetooth Plantronics M25 este accesoriul potrivit pentru toate persoanele care conduc foarte mult zilnic sau care au drumuri lungi de parcurs, iar acum este disponibil in reteaua de magazine Germanos Telecom Romania.

Noul bluetooth Plantronics M25 utilizeaza Bluetooth 3.0 si cantareste doar 8 grame. Dispozitivul dispune de caracteristica DeepSleep, esentiala pentru economisirea energiei. Astfel, perioada standard de 16 zile de standby de care dispune bluetooth-ul este extinsa pana la  5 luni.

Zgomotele de fundal, precum masinile din trafic sau vantul puternic nu vor mai reprezenta de acum o problema pe durata conversatiilor telefonice. Noul bluetooth Plantronics M25 dispune de functia de reducere a bruiajului de fond, asigurand astfel continuarea fara griji a convorbirilor.
Dispozitivul dispune de tehnologia multipoint, care permite mentinerea conexiunii intre doua telefoane si preluarea apelului de la oricare dintre ele, precum si de functia wideband, care imbunatateste claritatea unei convorbiri atunci cand este utilizat cu un smartphone compatibil. Mai mult, dispune de alerte in soapta despre statusul bateriei, al convorbirii si al conexiunii bluetooth, foarte utile pentru utilizare constanta.

Plantronics M25 are o baterie litiu-ion-polimer care poate fi reincarcata prin intermediul unui cablu micro USB, iar timpul maxim de reincarcare completa a bateriei de este 2 ore. Dispozitivul are o durata de convorbire de 11 ore, in standby pana la 16 zile, iar atunci cand este in DeepSleep pana la 150 de zile (5 luni).

Plantronics M25 este disponibil in reteaua de magazine Germanos la pretul de 149 lei (TVA inclus).

Bucuresti, 19 octombrie 2012 – Germanos Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.