Sony lanseaza prima compacta Full-frame din lume si prima camera video Handycam Full-Frame


Full-frame de buzunar: Sony lanseaza prima compacta cu senzor full frame din lume

Cyber-shot DSC-RX1 are obiectiv de 35mm si senzor   

 

  • Performanta DSLR full-frame, intr-o camera compacta si usoara
  • Senzor CMOS Exmor™ de24,3 megapixeli efectivi pentru  imagini si filme full HD detaliate
  • Obiectiv Carl Zeiss Sonnar T* 35mm F2 si mod Macro pentru focalizare la minimum 20cm
  • Sensibilitate ISO extrem de mare de 100 – 25600
  • Control manual intuitiv pentru diafragma si inele de focalizare
  • Patina versatila, compatibila cu o multidine de accesorii precum blit, vizor electronic sau optic etc.

 

Fotografii pasionati pot sa exploreze acum functiile creative ale unui aparat full-frame intr-o camera digitala compacta de dimensiunea unei palme.

Cantarind doar 482 de grame impreuna cu bateria si cardul de memorie, Cyber-shot™ DSC-RX1 incorporeaza un senzor full frame de 35mm si un obiectiv fix F2, fiind perfecta pentru calatorii, fotografii de strada si folosire cotidiana.

Astfel, compacta Cyber-shot™ RX1, semnificativ mai mica si mai usoara decat orice DSLR full-frame disponibil pe piata, ofera o calitate a imaginii rezervata pana acum doar pentru aparatele profesionale “high end”. Design-ul unificat al obiectivului si body-ului asigura o aliniere perfecta intre senzor si componentele optice, punand in valoare potentialul obiectivului pentru obtinerea unor imagini de o calitate extraordinara. Controlul se face complet manual, ceea ce le permite utilizatorilor sa-si exerseze creativitatea fara compromisuri in ceea ce priveste portabilitate sau confortul personal.

In premiera la nivel mondial, Cyber-shot™ RX1 este prima compacta care incorporeaza un senzor CMOS Exmor full-frame de 35mm. Cu o rezolutie de 24,3 megapixeli efectivi, senzorul este de doua ori mai mare decat APS-C disponibil in camerele DSLR. Senzorul full-frame reda cu fidelitate maxima, in culori bogate si o rata de contrast dinamic impresionanta cele mai fine si subtile detalii si texturi.

Senzorul puternic influenteaza sensibilitatea ISO la o rata generoasa de 100 – 25600. Sensibilitatea poate fi ajustata pana la 50in modul2 extins. De asemenea, poate ajunge la valoarea 102400 utilizand Multi Frame Noise Reduction. Aceasta permite camerei Cyber-shot™ RX1 sa capteze imagini naturale, cu zgomot de fond redus in mediu intunecat, fara a fi necesara folosirea blitului.

Complementar senzorului full-frame, obiectivul Carl Zeiss Sonnar T* cu distanta focala fixa de 35mm reprezinta o optiune excelenta pentru realizarea de portrete, fotografii de strada si folosire cotidiana. Derivat din cuvantul german “Sonne” (“soare”), numele Sonnar reflecta abilitatea obiectivului de a captura cat mai multa lumina cu putinta. Acest obiectiv premium incorporeaza elemente optice noi precum lentilele Advanced Aspherical (AA) care contribuie la dimensiunea extrem de compacta a camerei.

Spre deosebire de obiectivele din clasa profesionala a DSLR-urilor, deschiderea maxima a diafragmei F2 cu 9 lame circulare permite camerei RX1 realizarea de efecte ‘bokeh’ (defocalizare). Inelul Macro de pe obiectiv scurteaza instantaneu distanta focala la doar 20cm, facand Cyber-shot™ RX1 ideala pentru captarea subiectilor apropiati in imagini extreme de detaliate.

Datele furnizate de senzorul CMOS Exmor sunt procesate de BIONZ care permite fotografia in rafala cu pana la 5 cadre pe secunda la rezolutie completa. Procesorul BIONZ reda imaginile in format RAW de 14 biti, oferind utilizatorilor libertatea de a gestiona si post-procesa fisierele RAW.

In pofida dimensiunilor compacte, fotografii au la dispozitie o multitudine de optiuni creative si moduri de control manual, la fel ca la o camera DSLR.

Inelele de pe obiectiv permit controlul focalizarii si deschiderea diafragmei, in timp ce un cadran pentru Focus realizat in stil DSLR permite schimbarea usoara a modurilor de Focus. Dispuse pe discul de control, functiile de compensare a expunerii si de alegere a modului de operare, sunt amplasate ergonomic, iar butoanele AEL pot fi accesate usor.

Modul Quick Navi ce poate fi accesat din rotita de control permite ajustarea rapida si intuitiva a setarilor: este ideala pentru folosirea cu un vizor optional. Este disponibil, de asemenea, modul memory recall (MR) care permite stocarea si activarea instantanee a pana la trei seturi de setari.

La capitolul rafinament intra si functia MF Assist care permite marirea unei portiuni a imaginii pentru simplificarea ajustarilor fine. Functia Peaking subliniaza zonele foarte focalizate ale imaginii de pe ecran. Cu ajutorul vizorului optional FDA-EV1MK poate fi crescuta precizia de focalizare manuala.

Tehnologia Pixel Super Resolution permite marirea imaginilor fara a afecta calitatea acestora care este mult peste nivelul atins in cazul zoom-ului digital conventional. Prin functia Smart Teleconverter se poate mari imaginea de pe ecran de 1,4 ori sau de doua ori. Datorita senzorului full-frame, chiar in cazul utilizarii zoom-ului sau functiei crop, imaginile isi pastreaza detaliile fine, chiar si printate in format mare.

Cyber-shot™ RX1 poate inregistra, de asemenea, clipuri Full HD cu zgomot redus de fond la rate de 50p/60p sau 25p/24p (progresiv). Filmarea in 24p permite transformarea scenelor din viata de zi cu zi in adevarate filme. Astfel, devine foarte usoara filmarea de clipuri in natura. Complementar, sunt disponibile modurile de expunere PASM care asigura fotografilor flexibilitate absoluta in ceea ce priveste creativitatea din timpul filmarii.

Fotografii cu ambitii artistice pot opta pentru unul din cele 13 stiluri creative pentru prelucrarea fina a imaginilor, plus o serie de efecte de imagine ‘PC-free’.

O gama variata de posibilitati de compozitie sunt oferite prin functiile Auto HDR si D-Range Optimiser, fotografie de suport (Exposure, DRO sau White Balance) si modul de fotografiere Auto HDR. Exista, de asemenea, un indicator digital care arata daca imaginea este echilibrata.

Cu ajutorul Multi Interface Shoe3 o serie de accesorii pot fi adaugate camerei pe langa varietatea deja prezentata. Intre acestea se numara un blit puternic, un vizor electronic, un vizor optic, un ecran LCD adaptabil. De asemenea, sunt disponibile huse pentru aparat, capac pentru obiectiv si suport pentru o priza confortabila. Mai multe detalii despre accesoriile Cyber-shot™ RX1 sunt disponibile aici:

www.sony.co.uk/hub/cyber-shot-digital-cameras/accessories

Noua camera digitala compact full-frame Cyber-shot™ RX1 va fi disponibila in Europa din decembrie 2012.

1 Dintre camerele digitale compacte, potrivit unei analize a Sony efectuate in septembrie 2012

2 Rata dinamica de inregistrare este redusa la nivele de sensibilitate sub ISO100.

3 Cyber-shot™ RX1 este dotata cu recent lansata tehnologie Multi Interface Shoe care permite integrarea unor accesorii variate de fotografiere si filmare precum blituri si microfoane, alimentate din camera. De asemenea, este compatibila cu accesorii care folosesc standardul ISO 518. Patina Multi Interface Shoe a fost dezvoltata ca baza comuna pentru produsele de imagine de la Sony – precum camera foto digitala, camera video digitala si camera cu obiective interschimbabile – promovand compatibilitatea intre accesorii si oferind o experienta de fotografiere imbunatatita pentru utilizatori.

Specificatii

Model DSC-RX1
Senzor de imagine Senzor CMOS Exmor full-frame de 35mm (35.8mm × 23.9mm), raport 3:2

(Rezolutie efectiva) Aproximativ 24,3 megapixeli

(Rezolutie bruta) Aproximativ 24,7 megapixeli

Obiectiv Carl Zeiss Sonnar T*, 8 elemente in 7 grupe (3 elemente asferice incluzand lentilele AA); deschidere maxima a diafragmei F2; distanta focala = 35mm (Imagine 3:2)
Zoom Zoom Clear Image (instantanee): 2x

Zoom Digital (instantanee): 24M aprox. 4x / 10M aprox. 6.1x / 4.6M aprox. 9.1x

Ecran 7,5cm (de tip 3.0) (4:3) / 1,229,000 puncte / Xtra Fine / TFT LCD
Stabilizarea  imaginii Electronica (pentru filmare)
Focus Detectie a contrastului AF
Moduri de focalizare AF single-shot (AF-S) / AF Continuu(AF-C) / Focus Manual Direct (DMF) / Focus Manual (MF)
Zona de focalizare Multi point AF (25 puncte) / AF centrat / Flexible spot / Flexible spot (focalizare in miscare) / Flexible spot (focalizare faciala)
Mod Light Metering Multi segment / Centre weighted / Spot
Mod White Balance Auto/Daylight/Shade/Cloudy/Incandescent/Fluor (Warm White)/Fluor (Cool White)/Fluor (Day White)/Fluor (Daylight)/Flash/C. Temp./C.Filter/Custom
Viteza obturatorului Program Auto (30-1/2000) / Aperture Priority (30-1/2000) / Shutter Priority (30-1/2000) / Manual (Bulb, 30-1/2000)
Sensibilitate (instantanee) ISO 100-25600 (1/3 EV step, expandabil la ISO 50/64/80)

Auto: ISO 100-25600, poate fi selectata limita superioara / inferioara

Multi Frame NR: Auto (ISO 100-25600, poate fi selectata limita superioara / inferioara), 100-102400 (1EV step)

Fotografiere continua Speed Priority Continuous Mode: Aprox 5 fps

Continuous mode: 2.5 fps (AF-S)

Control al imaginii Creative Style, Quality (RAW/RAW&JPEG/Extra fine/Fine/Standard), Long Exposure NR (On/Off), High ISO NR (Normal/Low/off), Multi Frame NR
Moduri de fotografiere Program Auto (Program shift available), Aperture Priority, Shutter Priority, Manual, MR (Memory Recall) 1 / 2 / 3, Movie, Sweep shooting, Scene Selection, Intelligent Auto
Stiluri de fotografie disponibile   Standard, Vivid, Neutral, Clear, Deep, Light, Portrait, Landscape, Sunset, Night Scene, Autumn Leaves, Black & White, Sepia
Moduri efecte creative Toy Camera, Pop Colour, Posterisation, Retro Photo, Soft High-key, Partial Colour, High Contrast Monochrome, Soft Focus, HDR Painting, Rich-tone Monochrome, Miniature, Watercolour, Illustration
Blit GN6 (in metri la ISO 100);

Flash Auto/Fill-flash/Slow Sync/Rear Sync/Off/Wireless

Alte functii Smart Teleconverter (approx. 1.4x / 2x), Face Detection, Face Registration, Smile Shutter, Quick Navi, Grid Line, Digital Level Gauge (pitch and roll), Exposure Bracketing, White Balance Bracketing, DRO Bracketing, Flash Bracketing, Peaking, MF Assist, Auto Portrait Framing
Format de inregistrare Fotografie: JPEG, RAW (Sony ARW 2.3 format)

Film: AVCHD Ver.2.0, MP4

Numar de pixeli (instantanee) [3:2] L: 24M (6000 x 4000) / M: 10M (3936 x 2624) / S: 4.6M (2640 x1760)

[16:9] L: 20M (6000 x 3376) / M: 8.7M (3936 x 2216) / S: 3.9M (2640 x 1488)

[Sweep Panorama] Standard (3872 x 2160/8192 x 1856) / Wide (5536 x 2160/12416 x 1856)

Inregistrare PAL/NTSC Selector: [PAL] mode

AVCHD: 28M PS (1920×1080, 50p) / 24M FX (1920×1080, 50i) / 17M FH (1920×1080, 50i), 24M FX (1920×1080, 25p) / 17M FH (1920×1080, 25p)

MP4: 12M (1440×1080, 25p) / 3M (VGA 640×480, 25p)

PAL/NTSC Selector: [NTSC] mode

AVCHD: 28M PS (1920×1080, 60p) / 24M FX (1920×1080, 60i) / 17M FH (1920×1080, 60i), 24M FX (1920×1080, 24p) / 17M FH (1920×1080, 24p)

MP4: 12M (1440×1080, 30p) / 3M (VGA 640×480, 30p)

Autonomia bateriei [Instantanee] Aprox. 220 / Aprox. 110 min. (nivel de luminozitate LCD: max), Aprox. 270 / Aprox. 135 min. (nivel de luminozitate LCD: standard) – compatibil cu standardul CIPA

[Filmare] Aprox. 30 min.(folosire reala) / Aprox. 60 min. (inregistrare continua)

– Filmare continua folosind setarile din fabrica. Dimensiunea fisierului video este limitat la aproximativ 2GB (MP4).

Dimensiuni (LxIxl) Aprox. 113.3 x 65.4 x 696mm
Greutate Aprox. 453g (doar body)

Aprox. 482g (cu baterie si Memory Stick Duo)

Accesorii disponibile Baterie reincarcabila NP-BX1, Adaptor AC-UD11, Cablu Micro USB, Shoulder Strap, Lens Cap, Shoe Cap, Instruction Manual

Sony lanseaza prima camera video Handycam cu senzor full-frame de 35mm

 

 NEX-VG900E, camera Full HD cu obiective interschimbabile

 

 

• Senzor CMOS Exmor full-frame de 24,3 megapixeli efectivi

• Compatibila cu obiectivele cu montura A printr-un adaptor (de asemenea, camera este compatibila cu gama de obiective cu montura E)

• Mod inregistrare progresiv Full HD 50p/25p/24p

• Controale manuale extensive si zoom de tip “balansoar”

• Microfon Quad Capsule Spatial Array pentru un sunet 5.1 de inalta calitate

• Vizorul Tru-Finder OLED XGA ofera un contrast inalt

• Display LCD XtraFine touch de 7,5 cm (3,0 “)

Sony a lansat camera video Handycam NEX-VG900E Full HD cu obiective interschimbabile pentru realizatorii de clipuri video pasionati. Modelul vine impreuna cu NEX-VG30E, succesor al camerei NEX-VG20E, care s-a bucurat de mare succes, avand acelasi senzor de imagine APS-C, plus cateva imbunatatiri.

Handycam NEX-VG900E

NEX-VG900E este prima camera cu senzor de 35mm exploatand la maxim potentialul obiectivelor interschimbabile marca Sony si Carl Zeiss pentru o calitate extraordinara a imaginii

Cu o rezoluție de 24,3 megapixeli efectivi, senzorul CMOS Exmor dezvoltat de Sony regasit in camera NEX-VG900E este de aproximativ 40 de ori mai mare decat echivalentul sau din camerele video obisnuite. De asemenea, este de doua ori mai mare decat senzorul APS-C, disponibil in alte modele Handycam cu obiective interschimbabile.

Gama larga de obiective α permite realizarea de efecte „bokeh” (defocalizare), iar sensibilitatea ridicata asigura imagini clare, cu zgomot de fond redus. Dimensiunea mare a senzorului asigura reproducerea fidela a celor mai fine variatii de ton, raspunzand cerintelor celor mai pretentiosi cineasti.

De asemenea, senzorul permite camerei NEX-VG900E sa fotografieze full-frame la o rezolutie de 24 megapixeli efectivi, la o calitate de DSLR din clasa profesionala. Pozele pot fi facutein format RAW ceea ce asigura o mare libertate de procesare ulterioara .

Clipuri video la calitate de film pot fi obtinute prin inregistarea in modul progresiv 25p/24p, cu ajutorul Cinema Tone Gamma™ si Cinema Tone Colour™, care asigura un control precis asupra efectelor de clasificare a culorilor. In plus, este permisa inregistrarea AVCHD versiunea 2.0 standard 50p, maximizand gama de optiuni creative pentru utilizatori. O si mai mare flexibilitate este asigurata prin modurile Picture Effect care permit aplicarea de efecte artistice din camera atat pentru poze, cat si pentru filme HD.

Filmarea video este imbunatațita printr-o maneta “balansoar” care permite controlul fin al zoom-ului. Maneta ajusteaza zoom-ul optic atunci cand sunt utilizate obiective cu montura E compatibile. Controleaza, de asemenea, zoom-ul electronic, atunci cand camera este utilizata cu obiectivele cu distanta focala fixa.

Pentru un plus de rafinament, NEX-VG900E comuta automat de pe full-frame pe APS-C in momentul in care un obiectiv cu montura E sau cu montura A este atasat. Acest lucru permite utilizatorilor sa puna in valoare obiectivele DT, optimizate pentru camere cu un senzor de imagine APS-C.

Camera video vine cu un adaptor LA-EA3 care permite fotografilor sa foloseasca obiective DSLR full-frame cu montura A la distanta focala prestabilita.

Opțiunile de control si setarile manuale sunt variate pentru a multumi cei mai pretentiosi entuziasti ai filmarilor video. Deschiderea diafragmei, viteza obturatorului sau expunerea pot fi selectate manual, la fel si balansul de alb pentru a raspunde cerintelor oricarei instante de filmare.Iris, viteza obturatorului si ajustarilepot fi facute cu usurinta prin intermediul butoanelor de acces direct pozitionate logic. Focalizare manuala precisa este rafinata prin functia de afisare pro-style, la care se adauga butonul de marire one-touch aflat pe partea de sus gripului.

Pasionatii de fotografie si clipuri video vor fi incantati de vizorul Tru-Finder XGA OLED, care ofera monitorizare a imaginii cu contrast inalt siredare naturala a culorilor. Vizorul Tru-Finder completeaza monitorul tactil LCD XtraFine ajustabil, cu tehnologia unica de la Sony pentru imagini cu contrast mare.

Sunetul de inalta calitate este o componenta esentiala a experientei video HD cu NEX-VG900E. Un microfon Quad Capsule Spatial Array unic dispune de patru capsule omnidirectionale care pot fi pornite pentru inregistrare stereo sau surround 5.1ch. Nivelurile de inregistrare sunt reglabile, cu o confirmare vizuala exacta oferita de aparatul de masurat nivelul audio de pe ecranul LCD. De asemenea, camera dispune de o mufa pentru casti pentru monitorizarea directa a sunetelor in timpul inregistrarii.

Adaptorul Multi Interface Shoe ofera compatibilitate cu accesoriile produsului, respectiv kitul de adaptor optional XLR-K1M care adauga un microfon mono shotgun de inalta calitate si conexiuni pro-standard XLR.

Handycam®NEX-VG30EH/VG30E

Incluzand multe dintre imbunatatirile camerei NEX-VG900E, Handycam NEX-VG30E  este succesoarea camerei NEX-VG20E. Cu o rezolutie de 16,1 megapixeli efectivi, senzorul CMOS Exmor™ APS HD al noi camerei video asigura o calitate exceptionala a imaginii cu ajutorul gamei de obiective interschimbabile cu montura E.

La fel ca in cazul NEX-VG900E, este posibila filmarea Full HD la o calitate cinematografica cu 50p, 25 p, 24p (progresiv), la care se adauga o paleta de moduri Picture Effect pentru imagini artistice

De asemenea, NEX-VG30E dispune de acelasi vizor Tru-Finder OLED XGA, functii extinse de control manual si zoom de tip „balansoar” la fel ca NEX-VG900E.

NEX-VG30H este livrat ca si kit cu noile lentile E PZ 18-200mm F3.6.3 OSS Power Zoom care ofera o gama variata de optiuni de filmare.  Pe langa autofocalizarea lina si silențiosa si stabilizarea imaginii SteadyShot, obiectivul dispune de o maneta tip balansoar pentru un control bun si un zoom profesional, cu viteze reglabile.

Camerele video Handycam NX-VG900E si NEX-VG30E de la Sony vor fi disponibile in Europa incepand cu luna noiembrie, respectiv luna decembrie.

Specificatii cheie

Caracteristici NEX-VG900E NEX-VG30EH/NEX-VG30E
Tip Camera video HD cu obiective interschimbabile
Compatibilitate obiective Sistem de obiective Sony cu montura E. De asemenea, pot fi folosite obiectivele cu montura A impreuna cu adaptorul inclus, LA-EA3 Sistem de obiective Sony cu montura E. De asemenea, pot fi folosite obiectivele cu montura A impreuna cu adaptorul optional LA-EA2
Senzor de imagine Senzor CMOS Exmor Full-Frame de 35mm (35.8 x 23.9mm) Senzor CMOS Exmor APS HD

(23.5 x 15.6mm)

Procesor Procesor de imagine BIONZ™
Rezoluție Aprox. 24,3 megapixels (3:2 Static)

Aprox. 20,3 megapixeli (16.9 film)

Aprox. 16,1 megapixeli (3:2 Static)

Aprox. 13,6 megapixeli(16.9 film)

Format video HD:MPEG4-AVC/H.264 AVCHD™ ver.2.0 format compatibil

SD:MPEG2-PS

Rata de inregistrare video (Average Bit Rate/VBR) HD: PS Aprox.28Mbps/FX Aprox.24Mbps/ FH Aprox.17Mbps/ HQ Aprox.9Mbps/ LP Aprox.5Mbps

SD: HQ Aprox. 9Mbps

Mod video HD:1920×1080/50p, 25p, 24p, 50i(FX,FH), 1440×1080/50i (HQ,LP)

SD:720×576/50i

Format audio Dolby® Digital 5.1ch, Dolby® Digital 5.1Creator

Dolby® Digital 2ch stereo

Vizor Swivel OLED EVF 1.3cm(0.5-type) cu aprox. 2359kpuncte

100% vizibilitate a campului de vedere si ajustare a dioptriilor; ajustarea culorilor

Ecran LCD Eecran LCD Xtra Fine touch de 7,5cm (3.0) control asupra luminozitatii; afisare in timp real a compensatiei de expunere si balansului de alb; histograma; grid pornit/oprit

 

Sistem focalizare Focus manual; cu autofocalizare (AF) disponibila in urmatoarele conditii:

–      Contrastul AF si optiunea de detectare a fetei AF sunt disponibile in momentul folosirii modului StandBy de 24p si modul de imagine statica cand este folosit adaptorul cu montura LA-EA3 (NB: anumite obiective nu pot suporta optiunea de detectare a fetei AF)

–      Optiunea de detectare a fetei AF este disponibila in momentul folosirii adaptorului cu montura LA-EA2

–      AF contrast este disponibil in timpul folositii obiectivelor cu montura E

Focus manual, contrast AF

 

Sistem de expunere 99 segmente de masurare de la senzorul de imagine cu segmente multiple si moduri touch spot; Masurarea sensibilitatii – 2 pana la 17EV ( la o conversie ISO100 de F1.4); Setari de expunere: Auto, Flexible Spot (touch panel) si Manual (dial) 63 segmente de masurare de la senzorul de imaginecu segmente multiple si moduri touch spot;

Masurarea sensibilitatii 0 la 20EV ( la o conversie ISO 100 de F2.8 ); Setari de expunere: Auto, Flexible Spot (touch panel) si Manual (dial)

Balans  de alb Auto/Apasare unica/Exterior/Interior/WB Temp + B-A/G-M ajustare pentru modurile respective
Iluminare minima 8 lux(1/50 Viteza obturatorului F3.5) 9 lux(1/50 Viteza obturatorului F3.5)
Asistare a expunerii manuale Display Yebra
Zoom digital X2.0, cu power zoom control si zoom lever (variable / fixed max. 32 steps)
Control al vitezei obturatorului (sec.) 1/48-1/10000 (film 24p), 1/50-1/10000 (alt film),

30s-1/8000 (static)

1/48-1/4000 (film de 24p),

1/50-1/4000 (alt film),

30s-1/4000 (static)

Efecte imagine Filme si imagini statice: Posterizare, Pop Colour, Retro Photo, Culoare partiala, High Contrast Monochrome, Toy Camera

Still only: Soft Focus, Miniature

Alte caracteristici Audio Level Display; Cinema Tone Gamma™, Cinema Tone Colour™; Assignable dial; Face Detection; Date/Time Stamp; D-Range Optimiser; One-touch Disc Burn; Mono speaker
Interfețe Slot card; Conexiuni component/composite video out/S-Video out; HDMI (mini); USB mini-AB/USB2.0 Hi-speed (mass-storage/MTP)(Read only); Output pentru casti (stereo mini-jack); input pentru microfon (mini-mufp jack stereo); Multi Interface Shoe; DC in; terminale comandate la distanta (integrate in terminalele comandate la distanta A/V); terminal comandate la distanta A/V
Dimensiuni (W x H x D) Aprox. 105 mm × 130 mm × 223 mm (inclusiv bateria furnizata/ exclus adaptorul de montura LA-EA3) Aprox. 91 mm × 130 mm × 223 mm (inclusiv bateria furnizata)
Greutate Aprox. 825g (unitatea principala)

Aprox. 1030g (cu bateria NP-FV70)

Aprox. 650g (unitatea principala)

Aprox. 1420g (cu lentilele furnizate * si bateria NP-FV70)

*doar NEX-VG30EH

Accesorii furnizate Baterie reincarcabila NP-FV70; adaptor AC; cablu AV; cablu de conectare AV; cablu USB; husa; capac pentru acumulator; wind screen; large eye cup; CD de instalare; telecomanda

Doar pentru NEX-VG900E: AdaptorLA-EA3 ()

Doar pentru NEX-VG30EH: Obiectiv cu zoom Lens(E PZ 18-200mm F3.5-6.3 OSS); husa obiectiv; Capac obiectiv frontal; Lens rear cap

13 septembrie 2012, Bucuresti – Sony Romania

2 responses to “Sony lanseaza prima compacta Full-frame din lume si prima camera video Handycam Full-Frame

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.