COSMOTE introduce extraoptiunea Full Power


       COSMOTE Romania ofera si mai multa putere de comunicare clientilor sai, prin introducerea unei noi extraoptiuni prepaid – Full Power. Cu noua extraoptiune, clientii COSMOTE beneficiaza deopotriva de servicii de voce si date, pentru a comunica si mai mult cu familia si prietenii si pentru a ramane conectati la ce se intampla in jurul lor.

Astfel, pentru numai 8 euro credit/luna, extraoptiunea Full Power include 180 de minute nationale si internationale/SMS-uri nationale, 3.000 de minute/SMS-uri in reteaua COSMOTE, 3.000 de minute in reteaua fixa Romtelecom si 25 MB trafic de date incluse in oferta. Minutele internationale incluse in aceasta oferta pot fi folosite pentru apelurile pe mobil catre Italia, Spania, Franta, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada si Israel si, de asemenea, pentru apeluri catre retelele fixe din statele Uniunii Europene, SUA, Canada si Israel.Clientii care detin un smartphone si vor sa se bucure mai mult de capabilitatile acestuia isi pot activa, in completarea acestei extraoptiuni, on-top-ul Free+. Astfel, 20 de minute nationale si internationale/SMS-uri nationale si 125 MB trafic de date sunt disponibile pentru un credit extra de 1 euro.

Extraoptiunea Full Power si on-top-ul Free+ sunt disponibile promotional pana la data de 27 Septembrie 2012, cu posibilitate de prelungire.

Bucuresti, 13 septembrie 2012COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.