Cu KLM Pack&Go, biletele de avion sunt acum cu pana la 30% mai ieftine


        KLM lanseaza campania ”Pack&Go “, pretul biletelor de avion fiind redus cu pana la 30% fata de preturile de lista pentru nu mai putin de 80 de destinatii de pe 5 continente.

Cei ce isi achizitioneaza biletele de avion pana pe 3 octombrie beneficiaza de tarife promotionale pentru zboruri catre Amsterdam (159 EUR), Londra, Copenhaga, Oslo (169 EUR), Toronto (589 EUR), New York (669 EUR), Miami (709 EUR), Los Angeles (769 EUR),  Mexico City (709), Shanghai (589 EUR), Hong Kong (679 EUR), Kuala Lumpur (759 EUR), Capetown (769 EUR), Johannesburg (649 EUR), Sao Paolo (699 EUR), Havana (779 EUR).

Aceste campanii constante de reduceri la pretul biletelor de avion au rolul de a demonstra clientilor nostri utilitatea planificarii vacantelor din timp”, declara Alexandru Dobrescu, Country Manager Air France KLM Romania.Perioada de achizitie a biletelor la promotie este intre 12 septembrie – 3 octombrie pentru calatoriile cu incepere pana pe 31 martie 2013 (cu exceptia perioadei 16 decembrie 2012 – 05 ianuarie 2013). Tarifele au toate taxele incluse si implica zborurile dus-intors din Bucuresti catre destinatiile vizate.

Aplicatie de planificare a calatoriilor prin social media

La inceputul acestui an, KLM a introdus Meet & Seat, devenind prima companie aeriana ce integreaza retelele sociale si datele de zbor. KLM a imbunatatit acum acest serviciu de „social seating” cu ajutorul Trip Planner, o platforma ce faciliteaza rezervarea biletelor de avion impreuna cu alti prieteni din social media.

Planificarea unei calatorii cu prietenii poate fi de multe ori o provocare, insa KLM Trip Planner transforma toate acestea in ceva placut si foarte facil de realizat. Cel care organizeaza calatoria selecteaza un grup de calatori din cadrul comunitatii sale Facebook. Dupa alegerea unei destinatii, diverse date de calatorie si preturile disponibile pentru bilete, organizatorul intreaba prietenii selectati cu privire la preferintele pentru optiunile prezentate. Rezervarea biletelor poate fi efectuata ulterior in cadrul unei sectiuni securizate a website-ului www.klm.ro.

KLM Trip Planner poate de asemenea sa asiste clientii in gasirea unei destinatii potrivite. In functie de membrii grupului si domeniile de interes comune, KLM ofera trei sugestii ce variaza dupa scopul principal al excursiei, de pilda shopping, meciuri de fotbal sau alte activitati.

KLM va promova campania „Pack&Go” prin intermediul unui mix de medii out of home si online.

Pentru mai multe detalii privind promotiile KLM, puteti vizita website-ul KLM Romania

        Bucuresti, 12 septembrie 2012 – Air France KLM Romania

One response to “Cu KLM Pack&Go, biletele de avion sunt acum cu pana la 30% mai ieftine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.