Bitdefender a lansat ieri seara generatia de produse 2013


      Ieri seara in prezenta jurnalistilor, bloggerilor si a partenerilor intr-un cadru elegant (la Embassy) Florin Talpes CEO-ul Bitdefender a lansat generatia de produse 2013, mai exact a avut loc lansarea comerciala, ca produsul a fost prezentat deja candva prin iulie.

Dupa un program artistic spectaculos, am putut discuta direct cu CEO-ul companiei, d-ul Florin Talpes despre piata produselor de securitate, realizari, planuri, etc.Licenta Bitdefender Antivirus Plus 2013 costa 169,95 de lei, versiunea Internet Security 2013 este 219,95 lei, iar Bitdefender Total Security 2013 este 259,95 lei.

Am primit un exemplar Bitdefender Total Security 2013, pe care il voi testa pe una din laptopuri si voi reveni cu impresii despre el.

Mai jos gasiti cateva poze de la eveniment si comunicatul de presa:

Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, anunta lansarea in magazinele din Romania a generatiei de produse 2013. Noua gama de solutii de securitate protejeaza utilizatorii in orice situatie si pentru orice activitate desfasurata pe internet si in afara sa.

Bitdefender 2013 asigura un mediu securizat pentru efectuarea tranzactiilor online cu Safepay, protejeaza copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control si faciliteaza recuperarea terminalelor mobile in caz de furt cu modulul Anti-Theft.

Noua varianta a celui mai bun antivirus din lume, conform testarilor AV-Test, este deja compatibila cu Windows 8.

’’In ultimii doi ani tehnologiile Bitdefender au fost recunoscute in toata lumea pentru performantele in ceea ce priveste capacitatea de detectie, protectie si usurinta de utilizare, iar acest lucru s-a reflectat in vanzarile noastre globale. In Romania, ne propunem sa ne consolidam pozitia de lider pe segmentul utilizatorilor individuali, segment foarte atent cu produsele de securitate pe care le utilizeaza si pentru care raportul pret – performanta este crucial’’, a declarat Florin Talpes, presedintele Bitdefender.

Lansat in iunie pe pietele internationale, Bitdefender 2013 a luat deja doua distinctii foarte importante in industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul romanesc pe locul intai in urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

’’Ne asteptam la o rata mare de adoptie a Bitdefender 2013 in randul utilizatorilor de online-banking, datorita noului modul Safepay, ce furnizeaza un mediu extrem sigur pentru tranzactii online. O alta categorie pe care mizam o reprezinta familiile, datorita unei nevoi crescute de securitate in randul copiilor care folosesc in mod curent internetul. Parintii sunt din ce in ce mai atenti cu tipul de continut pe care copiii il acceseaza si la interactiunile lor pe retelele sociale’’, spune Valentin Jurcut, Enterprise Sales & Services Director Romania si CEE, Bitdefender.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security si Total Security, este disponibila in format electronic, la toti partenerii autorizati si pe site-ul http://www.bitdefender.ro/, precum si in magazinele de profil.

BUCURESTI, 11 septembrie 2012Bitdefender

One response to “Bitdefender a lansat ieri seara generatia de produse 2013

  1. Bitdefender…toata stima…de cand l- am instalat pe Androidul meu…mi-a gasit 2 infectii pe care le-am eliminat si parca de atunci merge si mult mai rapid …Admir si respect aceasta companie pt. deschiderea catre client si intelegerea asupra fenomenelor IT…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.