Au inceput inscrierile la BINARY 2012, Expozitia Internationala de ITC si Software


         Intre 7 si 9 noiembrie, la Bibilioteca Nationala a Romaniei, va avea loc cea de-a 10-a editie a Expozitiei Internationale de Software – BINARY 2012.
Evenimentul, cel mai important de acest gen din industria de profil din Romania, consta in 3 zile de expozitie, conferinte si sesiuni de matchmaking.

BINARY se adreseaza atat firmelor de IT si software, cat si companiilor din alte domenii de activitate, interesate de cele mai noi si eficiente solutii software pentru business.
BINARY, singurul eveniment din Bucuresti care expune produse si servicii ITC pentru afaceri, a ajuns la editia a 10-a. In cele  3 zile ale evenimentului, cei peste 5.000 de vizitatori estimati vor avea parte de o expozitie cu circa 70 de companii care vor expune cele mai noi servicii si produse ITC pentru sectorul de business, conferinte sustinute de leaderii pietei IT, dar si de intalniri de matchmaking, care vor permite o comunicare  directa, programata, intre un vizitator si reprezentantii companiilor de care acesta este interesat.
Tematica expozitiei va acoperi: Solutii de administrare a afacerilor de tip ERP, Solutii de gestiune a relatiilor cu clientii de tip CRM, Solutii de Business Intelligence, Document Management, Solutii financiar-bancare, Solutii de securitate IT, Solutii eHealth, Aplicatii mobile, CAD, Product Lifecycle Management (PLM), Solutii de monitorizare si control acces, Servicii IT, Solutii de promovare a afacerilor, Solutii pentru administratie si servicii publice.

Domeniile de activitate carora li se adreseaza solutiile IT prezente la BINARY vor fi, printre altele: sectorul financiar-bancar şi al asigurarilor, sectorul HoReCa şi turism, Aplicatii mobile, Retail şi distributie, textil şi mobilier.

Firmele care se inscriu ca expozanti si/sau parteneri in conferinte pana in 15 septembrie 2012 vor beneficia de o reducere de pret de early bird.. Mai multe reduceri si facilitati sunt mentionate pe site-ul evenimentului.

Accesul la BINARY se va face pe baza de inregistrare pe site ca vizitator si/sau carte de vizita la intrare, iar programul de vizitare va fi in zilele de 7-9 noiembrie, intre orele 10 – 18.

Evenimentul este organizat de ARIES, in colaborare cu Agora Group si Precise Marketing. Pana in prezent, partenerii media ai evenimentului sunt: IT Trends, Digital Trends, News Outdoor, emisiunea Zon@ IT difuzata de TVR 2 si TVR HD, BBC Focus, 9AM.ro si Wall-Street.ro.

Pentru inscrieri si informatii, companiile interesate sa participe sunt invitate sa acceseze: binary.aries.ro.

Despre Organizatori:

ARIES  este Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software, cea mai mare si influenta organizatie creata pentru industria IT&C din Romania. Infiintata in 1992, are in present aproape 300 de companii membre in toata tara si 4 filiale zonale: Timisoara, Brasov, Cluj si Craiova. Detalii pe www.aries.ro

Agora Group, fondat in 1992, este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri si distributie de carte straina. Printre revistele detinute in portofoliu se numara: IT Trends si Digital Trends.

Precise Marketing dispune de o echipa dinamica de organizatori de evenimente si expozitii si activeaza pe piata din Romania din 1997

10 Septembrie 2012, Bucuresti – ARIES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.