Huawei lanseaza MediaPad7 Lite in septembrie, iar MediaPad 10 FHD vine de Sarbatori in Romania


          Huawei a lansat HUAWEI MediaPad 7 Lite, cea mai noua tableta produsa de companie. Ultra-portabila, cu un corp subtire din metal de doar 370g, MediaPad 7 Lite ruleaza pe platforma Android 4.0 si are incorporat un procesor Cortex A8 de 1.2GHz. Display-ul IPS high definition 1080p, multi-touch, cu diagonala de 7 inch si rezolutia 1024 x 600 este completat de functia mobila de voce 3G.
„Lucrurile bune vin in pachete mici. MediaPad 7 Lite este raspunsul nostru la cerintele clientilor pentru o tableta portabila, cu performante inalte si care sa arate bine, la un pret accesibil. MediaPad 7 Lite este partenerul perfect al consumatorilor pentru divertisment si comunicare”, a declarat Richard Yu, Presedintele Huawei Device.


Cu ajutorul 3G si WiFi mobil si a capacitatilor SMS si MMS, MediaPad7 Lite permite utilizatorilor sa pastreze legatura cu cei dragi mult mai usor. Tableta este compatibila cu aproape toate formatele multimedia si dispune de asemenea de o camera de 3.2 megapixeli pozitionata in partea din spate si de o camera de 0.3 megapixeli in partea din fata.
MediaPad 7 Lite va ajunge in Romania din septembrie.

Huawei a anuntat ca va distribui, din septembrie, pietelor selectate, mult asteptata tableta HUAWEI MediaPad 10 FHD de 10 inch, urmand sa fie livrata apoi si catre alte piete. Ruland pe platforma Android 4.0, HUAWEI MediaPad 10 FHD asigura o experienta de divertisment de neegalat prin functionalitatile sale vizuale si audio, capabilitatile sale tehnice si design-ul stilat.
“Cei mai multi consumatori utilizeaza tabletele pentru a se juca, a viziona continuturi multimedia, a naviga pe internet si pentru a citi e-book-uri”, a declarat Richard Yu, Presedintele Huawei Device. “Am creat Huawei MediaPad 10 FHD pentru a le oferi consumatorilor un produs care exceleaza la capitolele viteza, putere, navigare web, redare video si audio, precum si la capitolele portabilitate si design”.


Tableta quad-core HUAWEI MediaPad 10 FHD are un ecran IPS high definition cu diagonala de 10.1 inch si rezolutie de 1920 x 1200 si format 16:10, care asigura o vizionare optima in timpul jocurilor sau in timpul redarii clipurilor video high definition. HUAWEI MediaPad 10 FHD este dotata cu doua camere foto: o camera cu focalizare automata de 8 megapixeli in partea din spate si o camera de 1.3 megapixeli in partea din fata.sexperienta perfecta pentru utilizatori in timp ce se joaca, privesc filme HD sau asculta muzica.
HUAWEI MediaPad 10 FHD vine cu un procesor quad core K3v2 Cortex-A9 1.4 GHz si un GPU 16-core. Ba mai mult, versiunea MediaPad 10 FHD LTE suporta cea mai rapida conexiune mobila de pana la 150Mbps LTE (compatibila cu 84Mbps HSPA+), in plus fata de versiunile Wi-Fi si 3G. Bateria de 6600mAh permite folosirea continua a tabletei timp de 10 ore.
Adaugandu-i o tastatura, MediaPad 10 FHD se poate transforma intr-un ultra-book, iar iesirile HDMI si VGA, precum si compatibilitatea software-ului office vin in intampinarea tuturor nevoilor in materie de business si de divertisment. MediaPad 10 FHD suporta acces Ethernet printr-un adaptor de cablu USB pentru a elimina limitarile de accesibilitate la retea.
Corpul HUAWEI MediaPad 10 FHD este facut din aliaj de aluminiu, avand grosimea de 8.8 mm si cantarind doar 580g, pentru usurinta in utilizare si transport.
Versiunea WiFi a HUAWEI MediaPad 10 FHD este acum disponibila in China si va fi distribuita in Germania, Suedia, Rusia, Belarus, Coreea, Bahrain si Kuwait din septembrie, urmand sa fie livrata apoi si catre alte piete.

Shenzhen, China, 31 august 2012 – HUAWEI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.