Bitdefender, cea mai buna solutie antiphishing in urma testarii derulate de AV-Comparatives


              Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, s-a dovedit a fi cel mai bun produs din industrie in ceea ce priveste detectarea tentativelor de phishing, in cadrul unui amplu test derulat de organizatia independenta de analiza AV-Comparatives.

Evaluarea din luna iulie a analizat comportamentul a 18 solutii antivirus in fata a 547 de atacuri reale de phishing pe email, iar produsul Bitdefender Internet Security 2012 s-a clasat pe primul loc.

Bitdefender a blocat 97,4% dintre atacuri, impiedicand tentativele de frauda asupra utilizatorilor PayPal, eBay, diferite banci online, retele sociale, site-uri de jocuri si multe altele.’’Bitdefender a inregistrat progrese semnificative in a impiedica tentativele de frauda prin phishing, care de foarte multe ori scapa altor soft-uri de securitate. Suntem in mod clar cei mai buni in lupta cu phishing-ul, iar securitatea oferita de Bitdefender este din ce in ce mai buna, mai ales datorita noilor functionalitati introduse in produs, precum Safepay™, spune Catalin Cosoi, Chief Security Researcher Bitdefender.

Bitdefender Safepay este cea mai recenta inovatie impotriva furtului si fraudelor online, protejand utilizatorii prin intermediul unui browser securizat ce ofera confidentialitate si protectie maxime tranzactiilor online.

Noul feature, care se activeaza automat cand utilizatorii acceseaza conturile bancare, nu a fost inclus in testarea din iulie, dar este disponibil in suita de produse Bitdefender 2013.

’’Phishing-ul poate fi o forma periculoasa de criminalitate informatica si eram foarte dornici sa vedem cum se descurca furnizorii de software de securitate la acest test’’, a spus Andreas Clementi, CEO al AV-Comparatives.

Informatiile complete cu privire la testarea antiphishing din luna iulie se regasesc la: http://www.av-comparatives.org/images/docs/avc_aph_201207_en.pdf

La evaluarea generala a produselor antivirus de luna trecuta Bitdefender a obtinut de asemenea, cel mai bun scor, cu o rata de protectie de 99,6%. Bitdefender a castigat recent premiul Editor’s Choice de la PC Mag si s-a clasat in sapte runde de testare pe locul intai la evaluarile AV-TEST.

BUCURESTI, 24 august 2012Bitdefender

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.