Bitdefender se aliaza cu Fredo&Pid’jin intr-un proiect experimental


             Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, lanseaza un parteneriat experimental de publicitate cu Fredo&Pid’jin, website-ul cu benzi desenate cunoscut in toata lumea pentru umorul subtil si usor malitios, cel mai de succes webcomic romanesc.

Acordul cu Fredo&Pid’jin ofera Bitdefender expunere pe termen lung, catre o audienta pasionata de tehnologie, ce numara deja 3 milioane de persoane la nivel global. Aproximativ 70% din publicul Fredo&Pid’jin provine din Statele Unite ale Americii si Canada, iar vizitatorii din Romania au o pondere de 5%.

“E o abordare personalizata si foarte flexibila de promovare a unui brand, diferita de modelul campaniilor standard. Credem ca am reusit sa balansam foarte placut problema monetizarii si mentinerea integritatii creative’’, spune Eugen Erhan, cofondator Fredo&Pid’jin.

’’Bitdefender este cel mai bun antivirus tocmai pentru ca inovam in permanenta, cautam mereu ceva si mai bun si incercam tot ceea ce este nou. Asocierea dintre un producator de securitate si un webcomic este o premiera pentru ambele industrii si ne ofera oportunitatea de a comunica intr-o forma neconventionala cu o audienta specializata, tehnica’’, a spus Catalin Cosoi, Chief Security Researcher, Bitdefender.

Autorii benzilor desenate afirma ca trecerea de la modelul de reclama traditionala la o noua forma mai simpla si mai eleganta de promovare are sansa sa imbogateasca experienta cititorilor, prin faptul ca bannerele standard sunt inlocuite cu desene personalizate, in ton cu stilul vizual al site-ului.

BUCURESTI, 10 august 2012Bitdefender Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.