COSMOTE Romania anunta o extraoptiune cu minute incluse si catre retele mobile din Europa


      COSMOTE Romania lanseaza Xpand, prima extraoptiune pentru cartela preplatita care include minute nationale ce pot fi utilizate si catre retelele mobile din sase tari din Europa, oferind clientilor posibilitatea de a fi mai aproape de cei dragi plecati in strainatate. In plus, clientii pot activa ON TOP-ul Xtra peste noua extraoptiune, primind mai multe beneficii la un pret foarte accesibil.

Astfel, COSMOTE Romania introduce extraoptiunea Xpand disponibila pentru toti utilizatorii Cartelei COSMOTE, oferind 75 de minute nationale si internationale catre retele fixe si mobile, 75 de SMS-uri nationale, 75 MB pentru trafic de date, 3.000 de minute,SMS-uri in reteaua COSMOTE si minute catre reteaua fixa Romtelecom. Minutele internationale pot fi folosite pentru a vorbi catre retele mobile din Italia, Spania, Franta, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada, Israel si catre retele fixe din Uniunea Europeana, SUA, Canada si Israel. Extraoptiunea Xpand este disponibila pentru doar 5 euro pentru orice cartela COSMOTE, poate fi activata de doua ori pe luna si are valabilitate de o luna.

De asemenea, extraoptiunea Xpand este completata de optiunea On top Xtra care ofera pentru doar 1 euro: 50 de minute nationale si internationale catre retele fixe si mobile care, de asemenea, pot fi utilizate catre retelele mobile din Italia, Spania, Franta, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada, Israel si catre retelele fixe din Uniunea Europeana, SUA, Canada si Israel plus 50 MB trafic de date si 2.000 de minute, SMS-uri in reteaua COSMOTE si minute in reteaua fixa Romtelecom.

Noile oferte promotionale sunt disponibile incepand cu 12 aprilie 2012 pana pe data de 26 aprilie 2012.

Bucuresti, 12 aprilie 2012 – COSMOTE Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.