Nokia Belle, disponibil pentru instalare


     Utilizatorii de smartphone-uri cu Symbian ^3 isi pot actualiza acum telefonul cu Nokia Belle, care aduce un look proaspat datorita noii interfete, o experienta de utilizare imbunatatita si performanta sporita.

Actualizarea Nokia Belle este disponibila in Romania incepand de astazi

Cu Nokia Belle, utilizatorii isi vor putea transforma smartphone-ul Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7 sau Nokia Oro, beneficiind de o serie intreaga de imbunatatiri. Nokia Belle pentru Nokia 500 va fi disponibil in urmatoarele saptamani.

Nokia Belle ofera mai multe optiuni de personalizare. Numarul ecranelor principale creste de la trei la sase, astfel ca, prin doar cateva atingeri, utilizatorii pot accesa toate aplicatiile si serviciile preferate. Noile widget-uri, acum mai mari, afiseaza aplicatiile cele mai importante direct pe ecranul principal, acestea fiind mereu la indemana. Pentru a muta o pictograma de pe un ecran principal pe altul, utilizatorii trebuie doar sa apese lung pictograma si apoi sa o mute cu degetul pe alt ecran

Noua interfata imbunatatita a Nokia Belle include si noi capabilitati precum aplicatii pentru imagini, cu inregistrare video HD la 30 de cadre pe secunda si un browser imbunatatit care permite cautarea rapida si vizualizarea de clipuri video pe Web. Structura meniurilor a fost simplificata, fiind adaugata o bara de notificari pentru accesarea rapida a setarilor sau capabilitatilor de baza.

In plus, cu Nokia Belle va puteti spori productivitatea atunci cand va aflati in miscare, cu ajutorul unei game extinse de aplicatii Microsoft®, puternice, precum Lync si OneNote, care vor fi disponibile in curand gratuit.

“Sistemul de operare Nokia Belle aduce imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste aspectul, performanta si experienta de utilizare”. Nokia Belle va transforma atat de mult aceasta experienta, incat utilizatorii vor avea sentimentul ca folosesc un nou telefon”, a declarat Marcus Störkel, General Manager Nokia Romania si Ungaria.

Instalarea Nokia Belle necesita conectarea terminalului mobil la un PC. Utilizatorii trebuie sa se asigure ca au instalata pe PC cea mai noua versiune a Nokia Suite (3.3 sau mai recenta) si apoi sa conecteze telefonul la computerul personal cu ajutorul unui cablu USB. Tutorialul pas cu pas pentru descarcarea actualizarii poate fi urmarit aici.

Utilizatorii care nu au acces la un PC dar doresc aceeasi experienta de utilizare imbunatatita oferita de Nokia Belle pot contacta cel mai apropiat punct de service (lista completa a centrelor de service o puteti gasi pe http://www.nokia.ro/magazine).

Bucuresti, 8 februarie – NOKIA Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.