Wizrom Software cauta oameni de vanzari pe software


    Wizrom Software, unul din principalii furnizori de solutii software si servicii din Romania, isi va creste cu 30% forta de vanzari în prima parte a anului pentru a putea raspunde corespunzator tuturor oportunitatilor oferite de piata.

„Ne-am planificat o crestere a vanzarilor pe Business Intelligence si pe mai multe verticale de business, ceea ce ar urma sa ne aduca cu 20% mai multi clienti in 2012. Avem o cerere mare de livrare de proiecte de implementare si trebuie sa adresam clientii care doresc sa semneze cu noi si carora le multumim pentru increderea acordata solutiilor Wizrom”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.

Procesul de recrutare pentru pozitiile de manager de vanzari in domeniul software si servicii dureaza in medie trei luni de zile si implica utilizarea tuturor canalelor de strangere de informatii: recomandari, agentii de recrutare, postarea de anunturi online, etc. LinkedIn este una din sursele de referinte pentru recrutorii de la Wizrom, alaturi de orice alt canal de comunicare si prezentare din social media.
Wizrom isi atrage viitorii angajati in domeniul vanzarilor cu bonusuri pentru atingerea si depasirea obiectivelor cu pana la 40% mai mari, in medie, decat in 2008, de exemplu, inainte de schimbarea contextului economic.
„Salariile de baza au ramas aceleasi, insa bonusarea este mult mai buna pentru ca miza este mai mare si asteptarile sunt sporite. Pe de alta parte, si profilul jobului s-a schimbat foarte mult si implica un efort individual mult mai mare. Numai cei mai buni reusesc – si Wizrom rasplateste succesul cu o bonusare mult mai mare decat in urma cu trei ani”, a explicat Adrian Bodomoiu.
Criteriile de baza in selectarea candidatilor pentru un loc in echipa de vanzari a Wizrom Software sunt experienta, cunoasterea principiilor de business, capacitatea de a relationa si întelege necesitatile clientilor, aptitudini de negociator.

Bucuresti, 18 ianuarie 2012 – Wizrom Software

One response to “Wizrom Software cauta oameni de vanzari pe software

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.