Zile sau saptamani intregi de utilizare cu o singura incarcare la viitoarele iPhone-uri sau iPad-uri


       Apple a anuntat doua noi patente referitoare la alimentarea cu energie a noilor device-uri  (smartphone-uri, tablete si notebook-uri)

Cei de la Apple au depus 2 noi cereri de patentare (integistrare inventie) la Comisia Americana de Inregistrari Inventii si Patente conform carora urmatoarele generatii de device-uri mobile ar putea fi alimentate cu celule pe baza de hidrogen (hydrogen based fuel cell). Se folosesc deja solutii de genul asta pe anumite masini Honda, dar in cazul asta e vorba de marime mult mai mica. Daca cei de la Apple vor reusi miniaturizarea solutiei, ar fi o adevarata revolutie si am putea avea autonomie de zile bune sau chiar saptamani intregi cu folosire cu tot nu in stand-bye, fata de cele 1 zi sau 2 in cazul smartphone-urilor sau 6-7 sau maxim 10 ore in cazul tabletelor si asta chiar ar fi o mica revolutie!

Desigur nu va asteptati la asta pe modelele din 2012, dar daca lucrurile evolueaza bine prin 2014-2015 am putea uita unde am lasat incarcatorul, nu ca acum cand ne asiguram sa avem la noi cate unul acasa, in masina la birou in casa de vacanta etc.

Sursa: Technet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.