Relaxare si sanatate – TERMALUM-spa


       Ca si oradean  inconjurat de bai termale recunosc ca mi-a lipsit un astfel de loc in Timisoara. Un loc unde sa te rasfeti cu apa termala sanatoasa intr-un mediu placut fie ca-i vara fie ca-i iarna.

Bai termale erau si pana acum in Timsoara sau in vecinatatea lui, dar nu la nivelul asta, de cateva zile are si Timisoara un centru spa modern cu bai termale de foarta buna calitate la TERMALUM-spa la UMT.

Am fost la destule spa-uri in strainatate, si trebuie sa recunosc ca cel de la TERMALUM-spa nu ramane cu nimic in urma celor mai moderne. Infrastructura nou nouta, locuri de parcare suficiente, apa termala de 34-38 de grade, sezlonguri faine (nu plasticul obisnuit pe la strandurile municipale)  servire ireprosabila, fete dragute la receptie si peste tot, usi cu senzori, iluminat cu led la bazinul exterior, bratara cu chip (sa n-ai grija banilor inauntru) 3 bazine din care 2 bazine mari cu apa termala si un bazin exterior cu apa termala si jeturi de hidromasaj si un jacuzzi de 10 persoane astea toate doar in zona termala iar in zona SPA sauna finlandeza, baie de aburi, bazine Kneipp, dus scotian, salina sau sauna cu sare, hidromasaj, camera de relaxare si altele, iar preturile sunt mai mult decat decente. Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor.

De cateva zile de cand stam in Timisoara n-am ratat nici o zi, e placut si  relaxant sa stai in apa termala si sa privesti cum ninge afara 🙂

Problema e cum sa-l duc cu mine in Bucuresti? 🙂

One response to “Relaxare si sanatate – TERMALUM-spa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.