A patra editie „Mesaje de Iubire” de la COSMOTE Romania


    COSMOTE Romania isi invita clientii sa se implice in cea de-a patra editie a programului de responsabilitate corporativa „Mesaje de iubire”, lansat in 2008, prin trimiterea de SMS-uri celor dragi, in noaptea de Anul Nou. In 2012, ca si in anii trecuti, COSMOTE Romania va oferi o suma substantiala din veniturile obtinute din SMS-urile trimise in noaptea de Anul Nou organizatiilor non-guvernamentale si asociatiilor de caritate care ofera ingrijire si ajutor pentru copiii cu situatii materiale precare sau bolnavi.

In primele trei editii ale campaniei „Mesaje de iubire”, COSMOTE Romania a oferit 140.000 de euro organizatiilor Asociatia Little People, Asociatia Renaitre Romania, Asociatia SFANTUL STELIAN, Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual – Focus, Fundaţia Light into Europe, HHC Romania, Organizatia Salvati Copiii Hunedoara, SOS Satele Copiilor Romania, Asociatia Telefonul Copilului, Fundatia Hospice Casa Sperantei, Asociatia Orfanilor din Casele de Copii, Asociatia P.A.V.E.L. si Salvati Copiii Romania. Cu aceste granturi, organizatiile non-guvernamentale mentionate au reusit sa continue si sa dezvolte o serie de proiecte caritabile pentru copii, in 2009, 2010 si 2011.

In cursul anului 2011, organizatiile sustinute de COSMOTE in cadrul programului au inregistrat rezultate extraordinare in proiectele derulate, prin sprijinirea directa a unui numar de 16.000 de copii care au suferit abuzuri, sunt bolnavi, in situatii materiale precare sau au fost dati disparuti, si a oferit consiliere unui numar de peste 6.000 de familii nevoiase.

„Mesaje de Iubire” este un program inspirat dintr-o initiativa CSR a Grupului COSMOTE, care se bucura de o mare popularitate in randul clientilor, lansat in anul 1999, in Grecia. De la lansarea acestui program in Grecia, Grupul a oferit sprijin unui numar de aproape 20 de organizatii cu programe adresate copiilor. Initiativa a fost adoptata si in Albania de subsidiara locala a Grupului, AMC. COSMOTE Grecia a donat anul acesta in cadrul programului Mesaje de Iubire, 320.000 euro care vor fi folositi de 8 ONG-uri pentru proiecte destinate copiilor.

De la lansarea operatiunilor comerciale, COSMOTE a colaborat cu cele mai importante organizatii non-profit pentru copii din Romania si a finalizat cateva proiecte importante pana in prezent. In fiecare an, angajatii COSMOTE se implica in activitati in beneficiul copiilor. Unele dintre cele mai importante parteneriate de pana acum includ proiecte derulate cu Asociatia Telefonul Copilului, Salvati Copiii – proiectul Un Internet mai Sigur, parteneriatul cu Crucea Rosie pentru interventia in caz de dezastre, deschiderea liniilor donatiilor umanitare prin SMS pentru strangerea de fonduri.

Bucuresti, 27 decembrie 2011 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.