AllDro 3 tableta de 10″ de la Allview


Allview anunta lansarea in gama de produse DroSeries a unei noi tablete cu ecran multitouch capacitiv de 10” in format 4:3 – AllDro3 . Modelul ruleaza sistemul de operare Android 2.3, dispune de un procesor performant Cortex A8 de 1GHz cu suport Flash Player si se poate conecta la internet prin Wi-Fi.“AllDro 3 a fost proiectata pentru oamenii de afaceri care au nevoie de un dispozitiv performant, cu un ecran generos, in cadrul intalnirilor si prezentarilor si nu in ultimul rand pentru pasionatii de lectura care pot citi confortabil ore in sir cartile preferate. Sistemul Android cu multitudinea de aplicatii disponibile completeaza functionalitatile tabletei si transforma utilizarea acesteia intr-o experienta foarte placuta.” a declarat Silvia Soare, Manager Marketing.

Noua tableta este eficienta si practica in managementul documentelor si in sustinerea prezentarilor pentru ca permite vizualizarea si editarea cu usurinta a informatiilor direct pe ecranul de 10”. Mai mult, prin intermediul cablului HDMI sau prin conectarea la un dispozitiv DLNA, AllDro 3 poate reda pe televizor sau proiector fisierele salvate in memorie. Prin accesarea protocolurilor “remote desktop” tableta poate reda si datele stocate pe servere sau PC-uri aflate la distanta.

AllDro 3 ofera o experienta imbunatatita si din punct de vedere al introducerii textelor. Aceasta prezinta doua modalitati de scriere, adaptate preferintelor fiecarui utilizator: pen-ul capacitiv si/sau functia de recunoastere intuitiva a cuvintelor in limba romana oferita de aplicatia Multiling.

Camera foto integrata a modelului permite inregistrarea video sau realizarea de fotografii care pot fi apoi postate pe paginile retelelor de socializare sau transmise direct pe e-mail. Prin aplicatia Fring camera frontala permite realizarea de apeluri video in cele mai bune conditii. De asemenea, tableta ofera posibilitatea stocarii fotografiilor si videoclipurilor realizate in memoria sa interna de 4 GB care poate fi extinsa pana la 32 GB prin microSD card.

In ceea ce priveste serviciile de suport, AllDro 3 are in meniu trei aplicatii proprii: AplyStore, AllNews si Stunnel. In AplyStore se pot descarca aplicatii gratuite, in Stunnel se pot gasi setari in portalul Selfcare, intrebari frecvente si detalii despre service, in timp ce aplicatia AllNews prezinta cele mai recente stiri din toate domeniile de interes.

Tableta AllDro 3 este disponibila in magazinele partenere si in mediul online la pretul de 1149 lei. Pachetul de vanzare cuprinde alaturi de tableta si o husa de protectie. Mai multe informatii cu privire la modelul AllDro 3 pot fi gasite accesand site-ul producatorului: www.allview.ro

Bucuresti, 19 decembrie, 2011 – Allview Mobile Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.