Cele mai promitatoare 4 smartphone-uri cu Windows 7


Cum v-am scris si in articolul precedent a trecut mai bine de un an de la aparitia primelor telefoane cu Windows Phone si tot mai multi producatori intra in ring, anul viitor eu as prezice ca va fi anul cu cea mai mare crestere pe acest sistem de operare, cu siguranta prezenta telefoanelor cu acest sistem de operare va fi mult mai vizibila decat anul asta. Au facut micile retusuri, updateurile necesare s-a trezit si Nokia din somn, deci sunt toate premizele pentru un 2012 interesant pe frontul mobile OS.

Am cules 4 smartphone-uri existente deja care par interesante:

1. HTC Arrive

Este disponibil deocamdata doar in SUA si e singurul cu tastatura QWERTY (si   inca una de calitate) dintre cele cu Windows, tastatura si displayul sunt intr-un unghi foarte comod, in rest specificatiile sunt destul de standard: ecran de 3,6 ” cu rezolutie de 800 × 480 pixeli un procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, Wi-Fi N, Bluetooth, GPS, 16 GB de memorie interna si camera de 5 megapixeli cu inregistrare video HD, si alte caracteristici la care te-ai astepta de la un smartphone modern.

2. Samsung Focus Flash

Focus Flash-ul de la SAMSUNG este un smartphone destul de puternic si elegant prin simplitate. Are un procesor puternic  Snapdragon de  1.4 GHz cu 512 Mb RAM si un ecran frumos Super AMOLED de 3,7” . Designul este simplist, robust si elegant.

NOKIA Lumia 800

Lumia 800 este, probabil, cel mai asteptat Windows Phone 7 – este primul telefon care iese din colaborarea NOKIA-Microsoft. Este probabil cel mai elegant smartphone al momentului si in acelasi timp si foarte robust datorita procesului de fabricare dintr-o singura bucata de policarbonat cu ecran elegant curbat, displayul de 3,7 inch AMOLED cu acoperire ClearBlack, care-i confera luminoitate si contrast deosebit si un negru adevarat. Procesorul  de 1.4 Ghz  Scorpion  memoria RAM de 512 Mb si cei 16 Gb pentru stocare ii confera performanta adevarata. Camera e un Carl Zeiss veritabil de 8 Mp. E binevenita si portul HDMI.

Samsung Focus S

Focus S este succesorul lui Focus Flash, dar mai degraba fratele mai mare. Pentru cei carora le plac ecranele mari acest model cu ecran de 4,3 ” Super AMOLED cu rezolutie de 800 x 480 este alegerea perfecta. Si restul componentelor sunt de top, procesor Snapdragon de 1,4 GHz, 1024 Mb RAM si 16 Gb de stocare camera de 8 Mp care suporta video HD. E cel mai scump smartphone cu Windows Phone 7 la momentul actual.

Sunt si alte modele deja lansate si multe care vor fi lansate foarte curand, si astfel vor avea de unde alege cei care isi doresc un telefon cu Windows Phone 7.

Astept sa ajunga si la mine 1 sau 2 din aceste modele sa pot avea o imagine mai corecta despre ele.

Surse: engadget.com, mashable.com, gadgetmania.com si gsmarena.com

One response to “Cele mai promitatoare 4 smartphone-uri cu Windows 7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.