ADATA Romania pune premii la bataie pe pagina locala de Facebook


ADATA(EN)-color+slogan+TADATA™ Technology, companie furnizor de module DRAM ultra-performante si produse NAND Flash, are placerea sa anunte startul unei campanii fabuloase de tipul Voteaza pentru a castiga! ce se va desfasura luna aceasta si va pune in joc drept premii cateva dintre cele mai noi produse ADATA.

 

Pregatiti-va sa fiti printre castigatori vizitand pagina evenimentului si inregistrandu-va pentru a va incerca norocul. Puteti sa va cresteti sansele invitand unul sau mai multi prieteni sa se inscrie la tombola. Produsele ADATA din seria Durable, puse la bataie ca premii, sunt unele dintre cele mai apreciate in categoria lor si dispun de cele mai noi functii si tehnologii.

Utilizatorii de Facebook vor trebui sa se inregistreze pe pagina concursului, sa voteze produsul ADATA preferat din seria Durable si sa fie atent la anunturile de pe pagina ADATA Romania. Norocosii castigatori vor primi unul dintre aceste minunate premii: DashDrive Durable HD710 500GB negru, albastru sau galben, DashDrive Durable HD650 500GB negru sau rosu, sau DashDrive Durable S107 16GB albastru sau rosu. Utilizatorii care vor invita 5 sau mai multi prieteni sa participe la eveniment vor avea sansa de a castiga un hard disc portabil de 1TB USB 3.0.

 

Acum stiti ce e de facut! Intrati in contul vostru de Facebook si faceti click pe linkul de mai sus

 

Prezenta pe cea mai populara platforma de socializare, ADATA ofera informatii cheie clientilor si fanilor din Romania. Activitati specifice, dar si concursuri, poll-uri si alte competitii – toate acestea vor oferi continut dinamic si sfaturi practice tuturor fanilor ADATA.

 

Concursul Vote to Win! de pe pagina de Facebook ADATA Romania se incheie pe data de 30 Septembrie.

Bucuresti, Romania – 1 Septembrie, 2014 – ADATA™ Technology

One response to “ADATA Romania pune premii la bataie pe pagina locala de Facebook

  1. *Da Share la acest eveniment pe Wall-ul tau pentru a-ti mari sansele de castig. Vom alege aleatoriu 18 castigatori norocosi pe care ii vom anunta pe pagina noastra pe 20 Octombrie 2014. Tu poti fi unul dintre castigatorii norocosi!”
    Buuun .Azi este 17 octombrie, sa zicem ca e bine si asa, de altfel au si sarit baietii cu o precizare.
    Surpriza insa apare la extragerea castigatorilor, care cica au fost alesi aleatoriu.Trei dintre castigatori au acelasi nume de familie :filigeanu.
    http://www.adata.com/event/2014/vote_ro/index-3.php
    Mare firma, mare caractere!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.