Primul ceas smart automat hibrid care se incarca singur, cu functie de monitorizare a frecventei cardiace


Ceasul automat revolutionar, proiectat in Elvetia, a fost transformat intr-o capodopera tehnologica, oferind o autonomie record.

 

 

SEQUENT a lansat exclusiv pe kickstarter.com cea de-a doua generatie de ceasuri inteligente hibride cu autoincarcare, bazate pe tehnologia sa revolutionara, premiata Red-dot.

 

Are caracteristici inovatoare, deoarece cu cat te misti mai mult, cu atat transformi 100% energie cinetica curata in energie electrica, oferind o autonomie record.

SuperCharger² este construit de la zero ca un dispozitiv „smart la cerere”, conceput pentru eficienta, care utilizeaza energie doar atunci cand este nevoie. Senzorii de inalta precizie integrati urmaresc toate activitatile si ritmul cardiac in timp real. Dar, totodata, se sincronizeaza de la distanta cu aplicatia noastra cu tehnologie de ultima ora, BioFeedback Sequent, disponibila pe Android sau iPhone, unde utilizatorul poate analiza si monitoriza toate datele de sanatate in detaliu.

 

SuperCharger² este cel mai avansat ceas inteligent hibrid de pe piata, dar si cel mai ecologic ceas hibrid inteligent care va reduce in mod eficient amprenta individuala ecologica, deoarece tehnologia sa economiseste milioane de baterii pe an, iar benzile de ceas si anumite piese electronice specifice sunt fabricate din plastic reciclat din oceane.

 

Preturile pornesc de la 179 USD.

18 septembrie 2019, Zug, Elvetia – SEQUENT

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.